Παρασκευή, 06/12/2019

Έκκληση από μία μητέρα για οικονομική στήριξη της οικογένειάς της

Έκκληση βοηθείας απευθύνει μία άνεργη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, 6 ετών περίπου, το οποίο έχει πρόβλημα με τα μάτια του. Η κα. Ελένη από τη Μεσσηνία αντιμετωπίζει κι αυτή προβλήματα υγείας τα οποία δεν της επιτρέπουν να εργάζεται και ζει μαζί με την κόρη της με μόλις 40 ευρώ το μήνα!

Όπως μας λέει η μητέρα του 6χρονου παιδιού, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα μάτια της το νεαρό κορίτσι, την αναγκάζει να πηγαίνει στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα κάθε 6 μήνες, διότι στην περιοχή δεν υπάρχει παιδοφθαλμίατρος.

Το τελευταίο διάστημα όμως η κα. Ελένη αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν της επιτρέπουν να ανταπεξέλθει στους λογαριασμούς της, τα χρέη της έχουν φτάσει σε μεγάλο ποσό και ανησυχεί πως θα μείνει στον δρόμο μαζί με την ανήλικη κόρη της, η οποία, μάλιστα, σε λίγες ημέρες (18/2) έχει γενέθλια.

Το μικρό κοριτσάκι πολλές φορές δεν πηγαίνει ούτε καν σχολείο, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για μετακίνηση, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που λείπει από το τραπέζι του φαγητού -έστω και- μία φέτα ψωμί!

Η κα. Ελένη, ενόψει και των γενεθλίων της κόρης της, ζητά την οικονομική βοήθεια όσων μπορούν να διαθέσουν έστω και λίγα χρήματα, ώστε να χαρίσει ένα χαμόγελο στο 6χρονο κοριτσάκι της.

Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να βοηθήσει, μπορεί να κάνει κατάθεση -μικρό ή μεγάλο ποσό- στον εξής λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: IBAN GR 4101_7134_3000_6343_1273-89256.

Τα στοιχεία της κας Ελένης και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα προς επιβεβαίωση είναι στη διάθεση του agriniovoice.gr, αλλά δεν δημοσιεύονται μετά από σχετική παράκλησή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ