Στην Πρέβεζα ετοιμάζονται πυρετωδώς για την φετινή Αποκριά!!!!

Το 2016 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την διασκέδαση στην Πρέβεζα. Το Disco Party στο Margarona Royal μετά από 25 χρόνια μας έδειξε ότι ο κόσμος της Πρέβεζας έχει ανάγκη από διεξόδους τις οποίες βρίσκει σε τέτοιες βραδιές. Μία τέτοια είναι βραδιά είναι φυσικά και το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς όπου πραγματοποιείται η μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου της Πρέβεζας.
Οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο Καρναβάλι στην Ήπειρο έχουν ήδη ξεκινήσει και τα επιτελεία των Γκρουπ εργάζονται πυρετωδώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η περσινή παρέλαση η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο έχει ανεβάσει κατά πολύ τις απαιτήσεις τόσο του κόσμου, όσο και των διοργανωτών, γιαυτό και φέτος το Καρναβάλι της Πρέβεζας θα αποτελέσει σημείο αναφοράς.
Για πάνω από 1,5 μήνα η Πρέβεζα θα μετατραπεί σε Καρναβαλική Πρωτεύουσα της Ηπείρου με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στην πόλη μας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ήδη ανακοινωθεί, είναι υπέρ πλούσιο και θα λέγαμε θεαματικό.
Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα, το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται για χρόνια στο Πατρινό Καρναβάλι, ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει φέτος και η τελετή λήξης με την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, που επίσης θα γίνει για πρώτη φορά στην Πρέβεζα.
Μια βραδιά που θα αποτελέσει καρναβαλικό έθιμο ευελπιστούν οι διοργανωτές να γίνει το
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016. Μια εκδήλωση με τίτλο Σύρμα Πάνω, σύρμα κάτω: Θα… Φωτοβοληθούμε. Πρόκειται για ένα φανταρμαγορικό θέαμα με φωτιές και δεκάδες, εκατοντάδες σύρματα που θα κάνουν την νύχτα μέρα στην Πρέβεζα.
Μπορεί το Καρναβαλικό Κομιτάτο να είναι το μεγαλύτερο Κρναβάλι στην Ήπειρο, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και το ιστορικότερο Καρναβάλι της Πρέβεζας, αυτό των γυναικων.
Όπως πληροφορούμαστε οι γυναίκες της Πρέβεζας ετοιμάζουν και αυτές τις δικές τους ξεχωριστές εκδηλώσεις που πάντα μας εντυπωσιάζουν και μας ταξιδεύουν στην Αποκριάτικη Πρεβεζάνικη Ιστορία.

Οι μέρες περνούν και σιγά σιγά η Πρέβεζα θα περάσει από το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Αποκριάτικο ….Ετοιμαστείτε!!!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites