Στην αντεπίθεση περνά ο επενδυτής του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας

Στοιχεία στην δημοσιότητα άρχισε να δίνει από σήμερα ο Επενδυτής του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας, σχετικά με το φλέγον θέμα της Μαρίνας της Πρέβεζας η οποία απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα την κοινωνία της Πρέβεζας αλλά και κυρίως την πολιτική ζωή της πόλης μας.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο επενδυτής της Μαρίνας βρέθηκε στο στόχαστρο κυρίως από την Δημοτική Παράταξη του κ. Κλάπα.
Απαντώντας λοιπόν σε όσα ακούγονται όλο αυτό το διάστημα μας απέστειλε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, του 1995 που αφορούσε την χωροθέτηση της Μαρίνας καθώς και σχετικό ΦΕΚ υπογεγραμμένο από την τότε υπουργό του ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Βάσω Παπανδρέου.
Μαζί με τα στοιχεία ο επενδυτής έκανε και το παρακάτω σχόλιο
“Μετά από τόσα χρόνια σιωπής εκ μέρους των επενδυτών του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας και λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον των Πρεβεζάνων οι οποίοι προβληματίζονται  για το συγκεκριμένο έργο και την πορεία του, ξεκινάμε από σήμερα να δίνουμε στοιχεία στην δημοσιότητα προς ενημέρωση των συμπολιτών μας και διαβεβαιώνουμε ότι θα υπάρξει και  συνέχεια.
Αρχικά σας παραθέτουμε  την απόφαση του τότε Δημοτικού συμβουλίου με βάση την οποία στην συνέχεια χωροθετήθηκε ο Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας.  Στην απόφαση αυτή φαίνονται ξεκάθαρα οι  τοποθετήσεις  των Δημοτικών Συμβούλων, ποιες ήταν οι θέσεις τους  και ποιοι ψήφισαν τις θέσεις αυτές τις οποίες σήμερα δεν θέλουν να υλοποιηθούν με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της επένδυσης.
Κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας ότι  η  μη απόκριση στις προκλήσεις και αντεγκλήσεις  όλα αυτά τα χρόνια, δεν οφείλετε σε αδυναμία και έλλειψη στοιχείων αλλά στην σοβαρότητα των επενδυτών.
Κάνουμε επίσης γνωστό ότι ως απάντηση σε  όλες αυτές τις αχαρακτήριστες ενέργειες κάποιων, θα  προσφύγουμε στη δικαιοσύνη.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites