ΣΟΚ στο Πανελλήνιο:Βρέφος 28 ημερών “έσβησε” στην Κρήτη!

Το μωράκι ήταν μόλις 28 ημερών και μεταφέρθηκε νεκρό στο Βενιζέλειο
– Πληροφορίες λένε ότι οι γονείς του είναι τοξικομανείς
– Εφιαλτικό σενάριο θέλει τη μητέρα να έκανε χρήση ουσιών κατά την εγκυμοσύνη και να φτάσαμε έτσι στο τραγικό αποτέλεσμα
– Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στο θολό τοπίο για το θάνατο του μωρού
– Τι λέει ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου για την τραγική υπόθεση

Σοκ σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός ασαράντιστου μωρού, μόλις 28 ημερών, που μεταφέρθηκε νεκρό από τους γονείς του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η νεκροψία – νεκροτομή που πιθανότατα θα γίνει σήμερα αναμένεται να αποσαφηνίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κόπηκε το νήμα της τόσο σύντομης ζωής του βρέφους.
Το μωρό μεταφέρθηκε, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο Βενιζέλειο από τους γονείς του, ωστόσο γιατροί και νοσηλευτές δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στο αγγελούδι, καθώς ήταν ήδη πολύ αργά για αυτό. Την υπόθεση ερευνά και η ΕΛΑΣ, καθώς μια τραγική διάσταση εικάζεται ότι μπορεί να αποτελέσει το κλειδί του μυστηρίου και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα.
Οι γονείς του μωρού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ναρκομανείς και πιθανότατα η μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έκανε χρήση ουσιών, με τραγικές συνέπειες για την υγεία του μωρού. Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους, αναμένοντας τη νεκροψία αλλά και τις ειδικές τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του μωρού.
Προς το παρόν πάντως, οι γονείς εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σε βάρος τους, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο Διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Γ. Χαλκιαδάκης, “έγιναν οι σωστές ενέργειες για να γίνει νεκροψία, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους”… Ακούστε τον:

Πηγή: CretaPost, MEGA


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites