Σάββατο, 26/09/2020

Εμπιστευθείτε τον Ηλεκτρολόγο της περιοχής σας


Είναι συχνή η έκκληση των καταστημάτων μαζικής εστίασης,καταστηματα παραλίας πρέβεζακαταστηματαρχών  και διαφόρων επαγγελματιών ,που στηριζονται  ως  επι τω πλείστον στην τοπική κοινωνία, για την επιβίωση  των επιχειρήσεων τους απο τους πολίτες  της Περιφέρειας Πρέβεζας.
Αυτοί όμως πράττουν το ίδιο;
Εμείς οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι μαζί με τις οικογένειες μας , καταστηματα αγοραστο μέτρο του δυνατού και κάτω απο δύσκολες οικονομικές συνθήκες, επιλέγουμε τα  εμπορικά καταστήματα για τις αγορές μας, πίνουμε και τρώμε στα καταστήματα μαζικής εστίαστης της Πρέβεζας και της ευρύτερης Περιφέρειας και δεν επιλέγουμε γειτονικούς Νομούς .
Δεν λαμβάνουμε όμως την ίδια στήριξη και ανταπόδοση απο την πλευρά των καταστηματαρχών, κατά κύριο λόγο.Στα νέα καταστήματα και στις συχνές ανακαινίσεις,  προτιμούνται κατά κόρον ,εταιρίες απο άλλες πόλεις ακόμα και 500 χιλιόμετρα μακριά, που αναλαμβάνουν τα πάντα με το κλειδί στο χέρι.
Ακόμα, πολλές φορές ,χρησιμοποιούνται άτομα χωρίς άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη και χωρίς νόμιμα φορολογικα στοιχεία , γεγονός που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών και αθέμιτο ανταγωνισμό με τους νόμιμους αδειούχους ηλεκτρολόγους.
Νόμιμο είναι ,ηθικό είναι ;
Ποιά απο αυτές τις εταιρίες θα έρθει σε περίπτωση βλάβης  ; Στην περίπτωση αυτή, καλούν εμάς τους ντόπιους ηλεκτρολόγους και όταν δεν πηγαίνουμε που είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας, να μην μπλεκόμαστε σε δουλειές που έχουν  κατασκευάσει άλλοι, ρίχνουν την ευθύνη σε εμάς .
Δεν έρχονται οι ηλεκτρολόγοι της περιοχής μας για τα λίγα , το ακούσαμε και αυτό .
Αυτή είναι η αλήθεια;
Ας αναλογιστεί ο κάθε συνάδελφος επαγγελματίας , θα του άρεσε ο ηλεκτρολόγος του,που τον εμπιστεύεται και του δίνει ψωμί να φάει  η οικογένεια του  ,να πίνει , να τρώει και να ψωνίζει στο απέναντι απο το δικό του μαγαζί ;
Ποιός εργαζόμενος απο αυτές τις εταιρίες θα έρθει απο την Αθήνα π.χ να ψωνίσει στην Πρέβεζα;Υπάρχει πιθανότητα  βέβαια , αλλά πόσες φορές μία ;
Προτιμήστε τους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους στην Περιφέρεια Πρέβεζας . Τα ονόματα των μελών μας υπάρχουν στο σαιτ ή εναλλακτικά για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2682024911του Συνδέσμου Πρέβεζας .
Πηγή: http://sehpreveza.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ