Παρασκευή, 25/09/2020

Πήγε, είδε και απήλθε ο Γιάννης Μπαϊλης στο Υπουργείο Υγείας-Άλυτα τα προβλήματα του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας είχαν οι προσωρινοί διοικητές των Νοσοκομείων όλης της χώρας της περασμένη Δευτέρα, ανάμεσα τους και ο Γιάννης Μπαϊλης, ο οποίος έκανε τιτάνιο αγώνα όλο το προηγούμενο διάστημα για να κρατήσει ανοιχτή την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr από την συνάντηση αυτή δεν βγήκε τίποτα το ουσιαστικό για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, παρα μόνο ότι θα προκηρυχθούν κάποιες θέσεις Νοσηλευτών για τα Νοσοκομεία όλης της χώρας από τις οποίες η Πρέβεζα θα έχει πολύ μικρό μερίδιο. Ο κ. Μπαίλης παρέθεσε τα προβλήματα στο Υπουργείο όμως εισέπραξε ευχολόγια και υποσχέσεις που στην φάση που διανύει το Νοσοκομείο δεν προσφέρουν τίποτα.Να θυμίσουμε ότι πέρσι τον Νοέμβριο το μήνα των μεγάλων κινητοποιήσεων για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πρέβεζας την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχός Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης και στην οποία αποφασίστηκε συνάντηση φορέων της πόλης  με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό. Διανύουμε πλέον το 2016 και από πέρσι αυτή η συνάντηση δεν έχει προγραμματιστεί, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου μας. 
Ο Υπουργός μας χρύσωσε το χάπι στέλνοντας μας επικουρικούς γιατρούς, όμως θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Ξάνθος και ο Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας ότι με κλειστές πόρτες ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Με βάση αυτά τα δεδομένα και με το Νοσοκομείο της Πρέβεζας να καταρρέει χωρίς ενεργές εφημερίες στην Χειρουργική Κλινική μέχρι το τέλος του μήνα, οι εργαζόμενοι  παίρνουν και πάλι την κατάσταση στα χέρια τους καλώντας σε ξεσηκωμό για την σωτηρία του Νοσοκομείου Πρέβεζας. 
Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί τετράωρη στάση εργασίας στον προαύλιο χώρο  του Νοσοκομείου από τις 11:00 το πρωί!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ