Maxim..um γεύσεις από την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο πιάτο σας!

Σε ένα άριστα διακοσμημένο, αλλά παράλληλα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον το εστιατόριο#ΜΑΧΙΜ μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει όλες τις γαστρονομικές σας επιθυμίες από ένα απλό γεύμα ως ένα ιδιαίτερο δείπνο αλλά και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση! 

Με άριστη ποιότητα, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές, μπορούμε να εξυπηρετούμε καθημερινά όλες τις γαστρονομικές σας επιθυμίες και όχι μόνο! 

Συνδυάστε το αγαπημένο σας γεύμα με το ποτό, το κρασί της επιθυμίας σας.

Το μενού #ΜΑΧΙΜ χαρακτηρίζεται τόσο από τη μεγάλη ποικιλία των γευμάτων της όσο και από τις προσεχτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με βάση τις αξίες της υγιεινής Διατροφής.

Συνταγές που συνδυάζουν εκπλεπτησμένα υλικά αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των γευμάτων, ενώ κυριαρχούν οι 40 διαφορετικές γεύσεις Πίτσας, η διατροφική αξία και η νοστιμιά του ελαιόλαδου πρωταγωνιστούν σε όλο το μενού.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στην Οδό Σπηλιάδου 8 το Maxim θα ανοίξει τις πόρτες τους για να υποδεχθεί και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των γεύσεων, ενώ για τους σπιτόγατους όλες οι γεύσεις θα έρχονται και με Delivery στην πόρτα σας!!!

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites