Κυριακή, 20/09/2020

Θέτουν τους Ηπειρώτες βουλευτές προ των ευθυνών τους οι υπάλληλοι του Πυροσβεστικού σώματος Ηπείρου

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕ.Π.Υ.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ
              Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές Ηπείρου
             Μετά την επίσημη ενημέρωση που είχαμε την 22-01-2016 από τον Υπουργό Εργασίας κ. Γεώργιο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ , αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση , σας γνωρίζουμε ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των κύριων και επικουρικών συντάξεων δε δύναται να εφαρμοστεί ομοίως στους υπηρεούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις .
              Ειδικότερα , σας γνωρίζουμε ότι οι ένστολοι πάντα διέπονται από συγκεκριμένο στρατιωτικό συνταξιοδοτικό δίκαιο και στον υπολογισμό της σύνταξης τους , λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος , της επικινδυνότητας , το μικρό προσδόκιμο ζωής , τα πτητικά , καταδυτικά , αλεξίπτωτιστή , υποβρύχιου καταστροφέα και εκκαθαριστή ναρκοπεδίων εξάμηνα , τις διπλάσιες υπηρεσίες , τους παθόντες εξαιτίας της υπηρεσίας κ.λ.π.
 Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές
Κατόπιν των παραπάνω , σας καλούμε να διαχωρίσετε τη θέση σας και να δηλώσετε έγκαιρα ότι θα καταψηφίσετε τις αρνητικές αντιασφαλιστικές διατάξεις , καθότι ο μόνος δρόμος για να υπάρξει εργασιακή ειρήνη , είναι ο δρόμος του ουσιαστικού διαλόγου και όχι η εσπευσμένη και εκβιαστική ψήφιση ανεδαφικών και παράλογων διατάξεων .
Με εκτίμηση

Για την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η.- Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ
Ο Πρόεδρος

Ζώης Μαργέλης
Για την Ε.Α.Π.Σ. ΠΕ.Π.Υ.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ
Ο Γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής

Φώτης Δεληγιάννης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ