Δευτέρα, 28/09/2020

Εικόνες που σοκάρουν στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Πρέβεζας!

Εικόνες που δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση χειρουργείο, ανάρτησε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Στρατής Βουγέλης στο facebook.

 Η οροφή του χειρουργείου παρόλο που μόλις τελείωσαν οι εργασίες μόνωσης της ταράτσας από ιδιωτικό συνεργείο, στάζει νερά από παντού με αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στις εικόνες να τα μαζεύουν με τους κουβάδες.

Τα ερωτήματα είναι πραγματικά πολλά και ξεκινούν από το, αν αυτή η χειρουργική αίθουσα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πληρεί τις προδιαγραφές για να πραγματοποιηθεί εκεί μία επέμβαση, χρησιμοποιείται και επίσης ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει επάνω του την ευθύνη να παραλάβει το συγκεκριμένο έργο το οποίο όπως βλέπεται δεν εξυπηρετεί τους λόγους για τους οποίους έγινε…

 Οι εικόνες αυτές θα λέγαμε πως μαρτυρούν την κατάντια του ελληνικού κράτους, το οποίο έχει μετατραπεί σε κομπιουτεράκι της τρόικας που προσθέσει νούμερα και ποσά για να ξεπληρώσει τα δανικά και όχι για να μεριμνήσει για την παιδεία, το κοινωνικό κράτος και στην περίπτωση μας για το σημαντικότερο αγαθό, την υγεία των πολιτών αυτής της χώρας!!!

 Με τις …υγείες μας λοιπόν!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ