Τετάρτη, 30/09/2020

Δεν το θέλει …να γίνει αυτή η δίκη!

Τρίτη αναβολή αναμένεται να πάρει το δικαστήριο ανάμεσα στο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη και τον Δημοσιογράφο και εκδότη της Εφημερίδας ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση Σπύρο Πλέουρα.
Πριν λίγες ώρες συνεδρίασε εκτάκτως στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνών η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και αποφάσισε πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τις 12 έως και τις 14 Ιανουαρίου 2016, με θέμα το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που δόθηκε προσφάτως στη δημοσιότητα.
Η Εκδίκαση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει ο κ. Μπαϊλης εναντίον του Σπύρου Πλέουρα, ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Ιανουαρίου του 2016, μετά και την προηγούμενη αναβολή που πήρε λόγω της απεργίας των γραμματέων των δικαστηρίων, όλης της χώρας.
Να θυμίσουμε ότι εκτός της μήνυσης ο κ. Μπαϊλης έχει καταθέσει και αγωγή με την οποία αξιώνει το ποσό των 24.000 ευρώ από τον Δημοσιογράφο, η απόφαση της οποίας έχει βγει και αναβάλει εως ότου ολοκληρωθεί το ποινικό μέρος, πρόταση την οποία είχε καταθέσει η υπερασπιστική πλευρά του Δημοσιογράφου και ο Δικηγόρος του Αριστείδης Φατούρος.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο από τις τρεις αναβολές που έχει πάρει η υπόθεση είναι λόγω άλλων παραγόντων (απεργίες), ενώ την πρώτη αναβολή ζήτησε ο Δημοσιογράφος μιας και ο Δικηγόρος του είχε να ασχοληθεί με σημαντικότερη υπόθεση και συγκεκριμένα κακουργιοδικείο. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ