Τα έχωσαν στον Μπάρκα και καλά του έκαναν …

Για εμπαιγμό από μέρους των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν οι απολυμένοι των διοδίων του Ακτίου σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Πρέβεζας.
Οι πρώην εργαζόμενοι στα Διόδια κατηγόρησαν μεταξύ άλλων των Κώστα Μπάρκα για ψηφοθηρική συμπεριφορά, αφού όλοι θυμόμαστε τον “μαχητή” υποψήφιο τότε Βουλευτή μας να δηλώνει την στήριξη του και να τσακώνεται για να μην χάσουν την δουλειά τους οι εργαζόμενοι στα διόδια …
Σήμερα που ο ίδιος είναι στην Κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για εκείνους ….αλλά show με τις καθαρίστριες του Υπουργείου Υγείας και τα γλέντια έκανε η Κυβέρνηση του!!!!
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπαν οι πρώην εργαζόμενοι:
«Οι απολύσεις πριν από ένα χρόνο των τότε εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου χρησιμοποιήθηκαν προεκλογικά και ψηφοθηρικά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας και Αιτωλοακαρνανίας» ανέφερε η διοίκηση του σωματείου απολυμένων σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν χθες το πρωί στο Εργατικό κέντρο Πρέβεζας. Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο πρόεδρος του σωματείου κ. Μίτσουρας ο οποίος έκανε λόγο για εμπαιγμό και ανέφερε «ότι το Δεκέμβριο του 2014 όταν μετά από 15 χρόνια δουλειάς βρέθηκαν 25 οικογένειες στο δρόμο πολλοί ήταν αυτοί που τότε υποστήριξαν τον αγώνα μας και σημείωναν πως ήταν δίκαια τα αιτήματα μας , οι οποίοι όμως αν και σήμερα βρίσκονται στην Κυβέρνηση δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα». Σύμφωνα με τη διοίκηση εδώ και ένα περίπου χρόνο οδηγούνται από τον «Άννα» στον «Καϊάφα». «Όλοι αναγνωρίζουν τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματά μας» είπε ο πρόεδρος του σωματείου αλλά αμέσως μετά το ξεχνάνε και περιορίζονται μόνο στην έκδοση δελτίων τύπου και ερωτήσεων στη βουλή. Η διοίκηση του συλλόγου ανέφερε ακόμη ότι ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μπάρκας είχε κάνει «σημαία» στην προεκλογική του ομιλία στην Πρέβεζα τις απολύσεις των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου, κάτι που ξεχάστηκε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε Κυβέρνηση. Οι απολυμένοι των διοδίων του Ακτίου ζητούν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, Γιώργο Βαρεμένο, Μαρία Τριανταφύλλου, Θανάση Καββαδά και από τον Τέρενς Κουίκ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και να βρούνε άμεσα λύση τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ακόμη ζητούν απαντήσεις για τη δέσμευση που του δόθηκε ότι βοηθήσουν για να επιστρέψουν στη δουλειά. Επίσης δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν ενωμένοι και χωρίς να κάνουν βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις τους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites