Πολιτικά και διοικητικά εξαρτημένη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας ;;;

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Πρέβεζας. Οι Αρχαιρεσίες έλαβαν χώρα το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ένωσης η οποία στεγάζεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.Το Νέο Δ.Σ έχει ως εξής νέος πρόεδρος για 1,5 χρόνο θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπάκας και το υπόλοιπο της θητείας αυτού του Δ.Σ ο Βησσαρίων Ρίζος ο οποίος αυτόν τον 1,5 χρόνο θα είναι στην θέση του Γραμματέα. Αντιπρόεδρος της Ένωσης θα είναι ο Χρήστος Χρήστου, Ταμίας και Οργανωτικός Γραμματέας ο Υπασπιστής Κίτσιος Θεόδωρος ενώ αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας θα είναι ο Ταξιάρχης Σάλιαρης. Το 7μελές διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνουν ως απλά μέλη ο Ευάγγελος Μυλωνάς και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Μπακόλας Νικόλαος. Όπως σας είχαμε ήδη πληροφορήσει μέσα από το mypreveza.gr εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα και προεκλογικά συγκεκριμένοι κύκλοι (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) προσπάθησαν να ανακόψουν την πορείας προς την αλλαγή της διοίκησης. Η αρχή αυτής της προσπάθειας έγινε με το κατ’επίφαση ενωτικό ψηφοδέλτιο, συμφωνώντας μάλιστα στην κατά σειρά ψήφων κατανομή των αξιωμάτων. Μετεκλογικά αυτό ξεχάστηκε γιατί πολύ απλά δεν ήρθε πρώτος ο εκλεκτός αυτών των κύκλων!!!  
Ο Πρώτος σε ψήφους Βαγγέλης Μυλωνάς έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τους συναδέλφους του που τον εξέλεξαν στον Νέο Δ.Σ με πρωτιά σε ψήφους, αφήνοντας ωστόσο σαφείς αιχμές για συνυποψηφίους του.
Αυτή η συμπεριφορά μεταξύ συναδέλφων στην Αστυνομία της Πρέβεζας προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και είναι κάτι που θα παρακολουθούμε από κοντά. Κάτι ΒΡΩΜΑΕΙ στην Αστυνομική Διεύθυνση της Πρέβεζας ….  Γιατί με την κοινή λογική δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος πως έναν άνθρωπο που συνάδελφοί του τον εξέλεξαν πρώτο σε ψήφους, μία συγκεκριμένη ομάδα εμπόδισε την εκλογή του στην θέση του προέδρου!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Ευχαριστώ του συναδέλφους της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας για την θερμότατη στήριξή τους, που με ανέδειξε πρώτο σε ψήφους, για το Διοικητικό Συμβούλιο, ως πρώτο Αντιπρόσωπο για την ΠΟΑΣΥ και ταυτόχρονα και πρώτο σε ψήφους και για το Συμβούλιο Μεταθέσεων. Αυτό αποδεικνύει ότι οι συνάδελφοι αναγνωρίζουν και εκτιμούν την συνεισφορά όλων όσων χωρίς κομματικές, πολιτικές παρεμβάσεις, κατήλθαν στις εκλογικές διαδικασίες, χωρίς αιφνιδιασμούς και συμμετοχές της τελευταίας στιγμής, με ξεκάθαρη ατζέντα για αξιοκρατία και δικαιοσύνη στην Υπηρεσία μας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εξάρτηση από την Διοίκηση και το κακώς εννοούμενο παραταξιακό συμφέρον.   
Δυστυχώς, παρά την σαφή εντολή του εκλογικού Σώματος του Σωματείου μας, δεν κατέστη δυνατόν να εκλεγώ στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ. κατά τις εσωτερικές αρχαιρεσίες μεταξύ των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. .  Παρόλα αυτά, έστω και από την έβδομη θέση του επταμελούς Δ.Σ., δεσμεύομαι ότι θα εξακολουθήσω τον τίμιο, ειλικρινή, αξιοπρεπή, αδέσμευτο και ακομμάτιστο αγώνα υπέρ του συναδέλφου μου, ο οποίος με στήριξε ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο.
Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με το νέο Δ.Σ. της Ενώσεως, πάντοτε βέβαια υπό τον όρο ότι οι κοινές μας αποφάσεις και ενέργειες θα χαρακτηρίζονται πλέον από ειλικρίνεια.



Σας ευχαριστώ και πάλι
Μυλωνάς Ευάγγελος
Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας
Αντιπρόσωπος της Ένωσης στην ΠΟΑΣΥ

Εκπρόσωπος Συμβουλίου Μεταθέσεων Πρέβεζας

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites