Apostolos Tassis Προς mypreveza

Κοιν: Κ ειςαγγελεα πλημ/Κων πρεβεζας

Τελευταια, άκυρα δημοσιεύματα τηλεδικαστων, κ διαχειριστών ανωνύμων blog, προβαίνουν σε διαπόμπευση πολιτών, πριν κάν προλάβει να επέμβει ο φυσικός δικαστής.

Τελευταίο παράδειγμα τα δημοσιεύματα του mypreveza που αναφέρονται υποτιμητική και καταδικαστικά, για πρόσωπα που ευχαιρως μπορούν να προςδιοριςθουν, στηγματιζοντας τα ως εμπόρους ναρκωτικών. Ταυτόχρονα προβαίνουν σε κρίσεις περί της απονομής της δικαιοσύνης, διεγειροντας το δημόσιο αίσθημα.

Θα ήταν κρίσιμο να διαπιστωθεί ποιος κρύβεται πισω απο αυτα, και ποσο ακριβά πουλάνε τον ανθρώπινο πόνο.

Παρότι έδωσα την ευκαιρία στο συγκεκριμένο σάιτ να επανορθωσει και ανακαλέσει, κάποιοι θεωρούν οτι μπορούν ασύδοτα να γράφουν οτι θελουν.

Πρεβεζα 24-12-15
Με σεβασμό
Απ Τασσης
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Mypreveza Newsdesk
Απαντήστε…
Mypreveza Newsdesk Ααααααα τέλεια θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για γόνιμη συζητηση!Εγώ έτσι το βλέπω πάντως για να μου είναι και μένα πιο εύκολο στείλτε μου μια άλλη επιστολή που να αναφέρεται και στην Ελληνική Αστυνομία και τα δελτία τύπου που κάνουν όλα τα παραπάνω που λέτε ότι κάνει το mypreveza.gr θα ήταν πιο δίκαιο για όλους νομίζω emoticon smile Κατά τα αλλα θα χαρώ να τα πούμε emoticon smile Και πάλι καλές γιορτές!

Μου αρέσει! · Απάντηση · Το σχολίασε ο χρήστης Andriana Solito · 1 ώρα

Mypreveza Newsdesk
Γράψτε ένα σχόλιο…