Διπλό ο ΠΣ Πρέβεζα στο Λούρο

Συνήθως σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς στο σημερινό παιχνίδι Θρίαμβος Λούρου-ΠΣ Πρέβεζα 0-2  ο διαιτητής Μιχάλης Ρίππης και οι βοηθοί του βάλθηκαν με τις αποφάσεις τους να γίνουν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του αγώνα.

Ίσως ο συγκεκριμένος ρέφερι να μην γνωρίζει πότε δείχνουμε κίτρινη κάρτα, αλλά όταν τα μαρκαρίσματα είναι σκληρά, όταν γίνεται χέρι (και έχεις συνεννόηση με τον  βοηθό σου ποιός το έκανε), όταν σου πέφτουν επάνω δέκα άτομα και σου ζητάνε κίτρινη και εσύ σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν δείχνεις τίποτα τότε απλά δείχνεις ανεπαρκέστατος για τέτοια παιχνίδια.

Στον αγώνα ο ΠΣ Πρέβεζα με ήρωα τον Αλέξανδρο Λιάσκο που έπιανε τα άπιαστα επικράτησε στον Λούρο με 2-0 και σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη  “χτύπησε” στην κόντρα στο τέλος κάθε ημιχρόνου… Στο πρώτο με κεφαλιά του Μπόμπορη και στο 87΄  του αγώνα με τον Καρίπογλου. Πάντως ο Θρίαμβος Λούρου αδικείται από το σκορ, αφού -βάσει εικόνας αγώνα και ευκαιριών- δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία. Στο 7΄ σουτ του Κολιού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και στην επαναφορά σουτ του Ζάκκα από καλή θέση άουτ. Στο 10΄ πλασέ του Καρίπογλου απέκρουσε ο Δήμας Θ.  πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 15΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Κολιός από καλή θέση πλάσαρε τον Λιάσκο αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά από δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.  Στο 44΄ πλασέ του Καρίπογλου και ο Μήτσιος διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Μπρούβας και ο Μπόμπορης πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Θρίαμβος Λούρου στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος και με τη δύναμη της έδρας πίεσε για την ισοφάριση. Στο 53′ ο Ντόντης νικήθηκε από κοντά από τον Λιάσκο. Στο 73΄ σουτ του Μπρούβα από καλή θέση η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 76΄ και πάλι ο Λιάσκος με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ το ανάποδο ψαλίδι του Κολιού. Στο 82΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Θρίαμβο Λούρου όταν ο Γκολάκος έφυγε από δεξιά εκανε τη σέντρα, ο Κολιός πλασέ στην κίνηση αλλά και πάλι ο Λιάσκος έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία και έδιωξε την μπάλα. Στο 87΄ ο Καρίπογλου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, και στις καθυστερήσεις ο Μπρούβας έφυγε από θέση οφσάιντ ο Σάκκος τον ανέτρεψε και ο Ρίππης του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Φραγκούλης Κ.-Τάτσης

Θρίαμβος Λούρου (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας Βαγγέλης): Μήτσιος, Σάκκος, Λιόντος, Δήμας Χ. (65΄λ.τρ.Τζιάκος), Δήμας Θ., Κόκκαλης, Κοντογεώργος, Ντόντης, Ζάκκας (75΄λ,τρ.Γκολάκος), Ναστούλης, Κολιός.

ΠΣ Πρέβεζας (Θωμάς Βασιλειάδης): Λιάσκος Α.,  Φρακγκολιός, Ριστάνης (84΄Τουργέλης), Leyti  (88΄ Βουλιστιώτης), Σπυρόπουλος, Τσόκας, Μπρούβας, Σο (63΄Λιάσκος Ρ.), Γκίνι, Μπόμπορης, Καρίπογλου.

Βησσαρίων Σάκκος


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites