Σάββατο, 23/02/2019

Το Συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας συγκαλεί με αφορμή τις πλημμύρες ο Στράτος Ιωάννου

 Και ότι γράφαμε για δράσεις και λύσεις σήμερα το πρωί (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, μετά και τα χθεσινά φαινόμενα με τους πλημμυρισμένους δρόμους στην Πρέβεζα ανέλαβε άμεσα δράση. Έτσι εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία καλούνται όλοι οι αρμόδιοι να συμμετάσχουν στη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολίτικης Προστασίας της Π.Ε.Πρέβεζας [Σ.Ο.Π.Π.].
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση
Σας γνωρίζουμε κατόπιν του 1. σχετικού που αφορά το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας και 4. για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση καιρικών φαινομένων [ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ-ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ-ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ] στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί, συγκαλείται το  Συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας Π.Ε.Πρέβεζας [Σ.Ο.Π.Π.] υπό την Προεδρία του κ.Αντιπεριφερειαρχη στις  01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ημέρα  ΤΡΙΤΗ και ώρα 12:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων της  Π. Ε. Πρέβεζας.    
  1. Σκοπός της σύσκεψης είναι η μελέτη των θεμάτων που αναφέρονται στο 1 σχετικό για την πρόληψη  και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας .
  2. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των κ.κ. Δημάρχων (ή των εκπρόσωπων τους) με τους υπευθύνους υπαλλήλους των γραφείων Πολιτικής Προστασίας καθώς και των εκπροσωπών όλων των εμπλεκομένων φορέων,  κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να χαραχθεί ενιαία πολιτική και να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός όλων μας για την αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού θέματος.

    Στη σύσκεψη του Σ.Ο.Π.Π. παρακαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αποδέκτες του παρόντος 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ