Σφοδρή επίθεση Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε Τσίπρα από την Πρέβεζα-Αιχμές και για την εσωκομματική διαδικασία

Λάβρος κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε από την Πρέβεζα ο νυν και υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 Ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του εν όψει εκλογών από την Ήπειρο άσκησε σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα Φίλη για την Γενοκτονία των Ποντίων.
 Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε από την Πρέβεζα: «Είδατε τι συνέβη προ ημερών με τις δηλώσεις Φίλη; Εμείς ζητήσαμε να ξεκαθαριστεί το θέμα. Και ο Πρωθυπουργός ποιεί τη νήσσαν. Εγώ τον προκαλώ. Πριν πάει στην Τουρκία να έχει ξεκαθαρίσει αν είναι Γενοκτονία ή αν είναι Εθνοκάθαρση. Θεωρώ πολύ ενδοτικό μήνυμα προς την Τουρκία τις δηλώσεις του υπουργού της Παιδείας, ενόψει μάλιστα του ταξιδιού που έχει προγραμματίσει ο Τσίπρας. Και γιατί πάει τόσο ενδοτικός; Δεν κατάλαβα! Τι περιμένει από εκεί;».

 Δεν παρέλειψε επίσης να του ασκήσει κριτική και για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας λέγοντας χαρακτηριστικά πως άφησε την Πρέβεζα χωρίς βασική περίθαλψη.Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Μεϊμαράκης ήταν ο μοναδικός από τους 4 υποψηφίους που κατά την επίσκεψη του στην Πρέβεζα αναφέρθηκε στο τόσο αυτό σημαντικό ζήτημα για το οποίο όμως θα πρέπει να του θυμίσουμε πως έχει ευθύνες και η δική του παράταξη…αφού η ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου δεν έκλεισε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ αλλά επί ημερών Σαμαρά.

 Ο κ. Μεϊμαράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εσωκομματική διαδικασία για την οποία όπως ο ίδιος είπε είναι αντίθετος με τον τρόπο τον οποίο εξελίσσεται, καθώς θεωρεί την Νέα Δημοκρατία ένα Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα το οποίο δεν φοβάται τις Δημοκρατικές Διαδικασίες, όμως με την συγκεκριμένη εμφανίστηκε αντίθετος δηλώνοντας ανοιχτά πως θα προτιμούσε ο νέος πρόεδρος να εκλεγεί από την βάση και όχι από τον κάθε περαστικό όπως τόνισε στην ομιλία του την οποία θα παρακολουθήσετε στο Βίντεο που ακολουθεί:

Στην ομιλία του κ. Μεϊμαράκη έδωσαν το παρόν, ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Τασούλας και ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος, κίνηση η οποία μεταφράζεται ως ανοιχτή στήριξη μιας και δεν ήρθαν σε κανέναν από τους υπόλοιπους.

Όσον αφορά τον κόσμο είναι σαφές από τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ μας σε όλους τους υποψηφίους πως η βάση της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα κλίνει προς την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη, αφού από τους 4 υποψηφίους και χωρίς ιδιαίτερη κινητοποίηση είχε και τον περισσότερο κόσμο αλλά και παλμό καθόλη την διάρκεια της ομιλίας του.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Επίσκεψη Μεϊμαράκη στην Πρέβεζα ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites