Δευτέρα, 18/02/2019

Οι πολίτες της Πρέβεζας απαιτούν …

Για ακόμα μία φορά ο Δήμος της Πρέβεζας βρέθηκε έκθετος μπροστά στους πολίτες του.
Κατά την συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Μπαϊλης να κόμπαζε για τον ισολογισμό του Δήμου Πρέβεζας, ο οποίος σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή είναι ισοσκελισμένος κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού στην Πρέβεζα τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει κανένα ουσιαστικό έργο!!!Μα θα πείτε πως …Γίνεται η ανάπλαση της 21ης Οκτωβρίου, το αποχετευτικό σύστημα στον Άγιο Θωμά και το Νεοχώρι και μερικά άλλα εργάκια …
Ναι, Ναι εργάκια κύριοι της Δημοτικής Αρχής!!!
Και γιατί τα χαρακτηρίζουμε έτσι; Γιατί πολύ απλά ότι έργο και να κάνει η οποιαδήποτε δημοτική αρχή, από την στιγμή που με την παραμικρή βροχούλα βλέπουμε την πόλη να πλημμυρίζει και να κινδυνεύει τόσο η σωματική ακεραιότητα των πολιτών όσο και η περιουσία τους,τότε όλα τα υπόλοιπα έργα είναι για το Θεαθήναι!!!
Και μην τρελαθούμε τελείως μπορεί η βροχόπτωση που δημιούργησε τα προβλήματα να ήταν έντονη, αλλά δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αυτή την κατάσταση.
Για αυτήν την κατάσταση μερίδιο ευθύνης φέρει και η σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά πολύ περισσότερο οι προηγούμενες. Οι προηγούμενες έχουν ευθύνη γιατί με την απουσία προνοητικότητας  δημιούργησαν το πρόβλημα και η σημερινή γιατί πολύ απλά δεν το λύνει!
Απαιτείται λοιπόν η αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου με την δέουσα σοβαρότητα τόσο από τον Δήμαρχο της πόλης, όσο και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Ευάγγελο Γιαννουλάτο.
Σήμερα κιόλας θα πρέπει να βγουν κλιμάκια και να κάνουν καταγραφή όχι μόνο των ζημιών, εκεί που υπάρχουν, αλλά πάνω από όλα των προβλημάτων, η αντιμετώπιση των οποίων θα πρέπει να γίνει από την ρίζα τους!
Αν λοιπόν επιθυμεί αυτή η Δημοτική Αρχή να κάνει ένα έργο της προκοπής να φροντίσει να μην ξαναδούν οι πολίτες της Πρέβεζας τέτοιες εικόνες!
η φωτό από την πλημμυρισμένη Λεωφόρο Ειρήνης είναι του Ευάγγελου Σταμουλάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ