Παρασκευή, 22/02/2019

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας συμπαραστάτης στον αγώνα της Κοινωνίας για το Νοσοκομείο

Το ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας εκφράζει την συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας. Όλον αυτόν τον καιρό, οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Κάποια στιγμή η υπομονή εξαντλείται και φτάνουν όλοι στα όρια τους.
Το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι ένα νοσοκομείο πρωτεύουσας νομού και δεν νοείται στην Ελλάδα πρωτεύουσα νομού, να μην έχει το δικό της νοσοκομείο. Είναι ένας πνεύμονας ζωής για την πόλη της  Πρέβεζας και ενδεχόμενο κλείσιμο του ή υποβάθμισή του σε Κέντρο Υγείας θα αποτελούσε πισωγύρισμα για τους πολίτες. Δεν νοείται, εκεί που συζητούσαμε για την δημιουργία καινούργιου νοσοκομείου στην Πρέβεζα,  σήμερα να συζητάμε για το εάν θα κλείσει το υπάρχον νοσοκομείο, το οποίο επί της ουσίας  υπολειτουργεί.
Μια τέτοια κίνηση θα μας βρει όλους αντιμέτωπους και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να διασφαλιστεί, αφενός το δικαίωμα των πολιτών στην ισότιμη υγειονομική πρόσβαση και στην αξιοπρεπή περίθαλψη και αφετέρου να στηρίξουμε τους εργαζόμενους του Γεν. Νοσοκομείου Πρέβεζας ώστε να μπορούν να ασκήσουν το έργο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

                                         
                                         Για το ΔΣ,

   Ο  Πρόεδρος                                                  Η Γεν. Γραμματέας  

     Ντούμος Δημήτριος                                      Τσαγκαροπούλου Ειρήνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ