Πέμπτη, 21/02/2019

Με προφίλ αρχηγού στην Πρέβεζα ο Απόστολος Τζιτζηκώστας

Η πόλη της Πρέβεζας ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Υποψηφίου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστόλου Τζιτζικώστα.

 Ο κ. Τζιτζικώστας το πρωί επισκέφτηκε τον Δήμο Ζηρού όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Καλαντζή

και στην συνέχεια έφτασε στην πόλη της Πρέβεζας όπου επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ και το Ξενοδοχείο Dioni όπου τον περίμεναν πολλοί φίλοι και μέλη της Ν.Δ.

 Στα γραφεία της ΝΟΔΕ τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης,ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Ντάκουλας.

Κατά της ομιλίες του τόσο στην ΝΟΔΕ, όσο και στο Dioni Hotel ο κ. Τζιτζικώστας  έστειλε μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, δεν παρέλειψε ωστόσο να στρέψει τα βέλη του στους μηχανισμούς που τον πολεμάνε όπως ο ίδιος είπε.

 Ο κ. Τζιτζικώστας στο βασικό επιχείρημα των αντιπάλων του και όλων εκείνων που λένε ότι το μειονέκτημα του για εκλογή του στην θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι δεν είναι στην βουλή, απάντησε από την Πρέβεζα πως το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι στην Βουλή, αλλά στην κοινωνία και αυτή θα προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι ως πρόεδρος, τονίζοντας ότι η Ν.Δ στην Βουλή έχει έμπειρα και ικανά στελέχη που μπορούν να κερδίσουν κάθε μάχη.

 Ο κ. Τζιτζηκώστας προανήγγειλε αλλαγές την επόμενη κιόλας ημέρα από αυτή των εκλογών λέγοντας πως όλοι εκείνοι που μέχρι σήμερα κατέχουν κομματικά αξιώματα θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Στο Ξενοδοχείο Dioni πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να δουν από κοντά και συνομιλήσουν με τον κ. Τζιτζηκώστας και εκείνος συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ