Παρασκευή, 24/05/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα.

Πλήθος εργαζομένων, αγροτών, αυταποσχολουμένων, συνταξιούχων, γυναικών και νεολαίας διαδήλωσαν κάτω από τις σημαίες του ταξικού κινήματος ενάντια σε κεφάλαιο – ΕΕ – συγκυβέρνηση, που προχωρούν σε ένα τεράστιο προμελετημένο αντεργατικό έγκλημα, συνέχεια των προηγούμενων που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!
    Στην συγκέντρωση που έγινε στο Φόρο καλούσαν τα σωματεία των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, των Οικοδόμων, των εργαζόμενων στους ΟΤΑ Α’ Βαθμού, των συνταξιούχων ΙΚΑ και των Οδηγών. Επίσης αποφάσεις συμμετοχής είχαν πάρει και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας και συμμετείχαν με αγροτικά μηχανήματα, ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας, Ο σύλλογος Γυναικών. Δυναμικό ήταν και το παρόν των μαθητών της πόλης και των σπουδαστών του ΤΕΙ που συμμετείχαν με τα δικά τους μπλοκ.
   Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Νίκος Τσέγκος εκ μέρους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας και μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΥ. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διονύσης Μπαλαδήμας, πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.
   Από τα ξημερώματα οι ταξικές δυνάμεις έδωσαν την μάχη της περιφρούρησης της απεργίας στο εργοστάσιο τυποποίησης και συσκευασίας τροφίμων(ψαριών) της Foppen.
   Η Γραμματεία Πρέβεζας του Π.Α.ΜΕ. καλεί τα εργατικά σωματεία και τους μαζικούς φορείς της περιοχής στον εορτασμό του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου την Τρίτη 17 Νοέμβρη στις 5.00 μ.μ. στο μνημείο Ηρώων και στις 6.00 μ.μ. στην εκδήλωσηπου θα πραγματοποιηθεί στην Θεοφάνειο Αίθουσα.  
Όλοι μια γροθιά! Να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας.
Μπορούμε να τους σταματήσουμε!
Αγωνιζόμαστε και Απαιτούμε :
Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Καθολική και Υποχρεωτική
Κοινωνική Ασφάλιση


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ