Τετάρτη, 20/02/2019

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα στη Λευκάδα

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα – Επίσκεψη στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές – Συνάντηση με θεσμικούς φορείς.

 Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από το βουλευτή Πρεβέζης Κώστα Μπάρκα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας, πραγματοποίησε περιοδεία στις περιοχές που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς και συγκεκριμένα σε Αθάνι, Κομηλιό, Δράγανο, Άγιο Πέτρο και Βασιλική, το μεσημέρι της  Παρασκευής, 20 Νοεμβρίου.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε, επίσης την ίδια μέρα,  συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη,  κ. Θ. Χαλικιά, καθώς και με το  Δήμαρχο Λευκάδας , κ. Κ. Δρακονταειδή,  από τους οποίους ενημερώθηκε αναλυτικά για την υπάρχουσα κατάσταση και τα προβλήματα που προκάλεσε ο σεισμός της 17ης Νοέμβρη .  Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος, αναφερόμενοι στις συζητήσεις που έγιναν κατά την επίσκεψη στη Λευκάδα του κυβερνητικού κλιμακίου, υπό τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, παρουσία και του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Θ. Γαλιατσάτου, ζήτησαν από τον βουλευτή Πρέβεζας στήριξη, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την άμεση ενίσχυση των  κατοίκων της Λευκάδας. Τόνισαν, επίσης, ότι δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να επαναληφθούν τα λάθη και οι παραλείψεις που υπήρξαν μετά το σεισμό του 2003.

Ο Κώστας Μπάρκας από την πλευρά του, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Λευκάδας. Υπογράμμισε ότι η κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έξι μήνες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποτελεί το πρώτο βήμα για την ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής.  Τέλος, δεσμεύτηκε να είναι σε διαρκή επαφή με Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Λευκάδας  και διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να  επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την αποζημίωση όσων έχουν πληγεί από το σεισμό της 17ης Νοέμβρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ