Τετάρτη, 20/02/2019

«Κατέβασαν» τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες της Πρέβεζας!

Η Παμπρεβεζάνικη Επιτροπή Αγώνα, οι
Αγροτικοί Σύλλογοι «ΔΗΜΗΤΡΑ», «ΝΙΚΟΠΟΛΗ», «ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ», «ΦΛΑΜΠΟΥΡΩΝ» ,ο  Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Δήμου Πρέβεζας, ο Αγελαδοτροφικός Συνεταιρισμός και το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων(παράρτημα Πρέβεζας) οργάνωσαν Παμπρεβεζάνικο Αγροτικό Συλλαλητήριο στο φόρο Πρέβεζας.

 Δεκάδες τρακτέρ γέμισαν τους δρόμους της Πρέβεζας χαιρετίζοντας με αυτό τον τρόπο το πανελλαδικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα.

 Οι αγρότες και της Πρέβεζας διαμαρτύρονται για την επιβολή φόρου 23% στα αγροτικά εφόδια αλλά και για τα νέα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, όπως  την επιβολή φόρου 20 % από το πρώτο ευρώ από 1/1/16, 26% από 1/1/17 και αμέσως μετά 29%.

 Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 12.000€ θα συμπιέσουν βάναυσα τους εργαζόμενους και τους μικροεπαγγελματίες του κλάδου σε κάθε αγροτική περιοχή συμβάλλοντας στην καταστροφή  ενός  μέρους της εγχώριας παραγωγής.

 Το συλλαλητήριο των αγροτών εκ μέρους του Δήμου Πρέβεζας χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας, δηλώνοντας πως ο Δήμος θα είναι στο πλευρό των αγροτών σε κάθε τους δίκαιο αγώνα.

 Στην συνέχεια οι αγρότες πραγματοποίησαν πορεία και στάση διαμαρτυρίας ως την ΔΟΥ Πρέβεζας όπου κατέθεσαν και το ψήφισμα τους στον προϊστάμενο της ΔΟΥ κ. Τραχανά Αθανάσιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ