Τετάρτη, 20/02/2019

Η ΑΕΝ Ηπείρου στην Πρέβεζα υποδέχθηκε τους νέους σπουδαστές της!

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 η τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών/τριών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου στην Πρέβεζα.

 Στην Τελετή παρευρέθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου και συγκεκριμένα οι βουλευτές Πρέβεζας κ. Μπάρκα και Γιαννάκη, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαϊλης και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

 Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος ο οποίος μάλιστα εκ μέρους της Μητρόπολης βράβευσε τον αριστούχο της Περσινής Χρονιάς Φοιτητή Ιωάννη Γαλανό χαρίζοντας του μία εικόνα και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

 Ο διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου Κωσταντίνος Λαμπρόπουλος καλωσορίζοντας  τους νέους σπουδαστές τόνισε μεταξύ άλλων την προσφορά της ΑΕΝ Ηπείρου στην στελέχωση του κλάδου της εμπορικής Ναυτιλίας της χώρας, έναν κλάδο ο οποίος προσφέρει τα μέγιστα στην οικονομία της.

 Τους Νέους σπουδαστές καλωσόρισαν τόσο ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Περικλής Βασιλάκης, ο οποίος μάλιστα μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη λέγοντας πως h Περιφέρεια στήριζε και θα συνεχίζει να στηρίζει την ΑΕΝ Ηπείρου, όσο και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης.

 Προσκεκλημένοι της σημερινής τελετής ήταν εκπρόσωποι μεγάλων Ναυτιλιακών Εταιριών της χώρας, τις οποίες οι απόφοιτοι της ΑΕΝ θα στελεχώσουν ως πλοίαρχοι μιας και είναι περιζήτητοι στην Ναυτιλιακή Αγορά.

 Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου είναι μία σημαντική σχολή για την Ελλάδα, την Ήπειρο και την Πρέβεζα.Στην ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου σπουδάζουν πάνω από 400 σπουδαστές, ενώ παρέχει υψηλότατο επίπεδο σπουδών και από τις τάξεις βγαίνουν οι αυριανοί πλοίαρχοι του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού.

 Πλούσιο Φωτορεπορτάζ από την σημερινή τελετή υποδοχής των σπουδαστών της ΑΕΝ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ