Σάββατο, 16/02/2019

«H Αυγή επιχείρησε να ξαναγράψει τη μεταπολιτευτική Ιστορία της Ελλάδας»

Την έντονη και δικαιολογημένη αντίδραση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της ΣΥΡΙΖεικιας εφημερίδας η «Αυγή» η οποία παρουσίασε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον πρώτο πρωθυπουργό που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, όταν το 1981  ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που το έπραξε…
Διαβάστε την ανακοίνωση:

» Ο ελληνικός λαός διαθέτει κρίση και θα θυμάται πάντα ποιος ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που βγάζει σπίτια σε πλειστηριασμούς και μάλιστα, ανήμερα 17 Νοέμβρη. «
Η ηλεκτρονική έκδοσης της ΑΥΓΗΣ, ανήμερα της 42ης Επετείου της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου επεχείρησε να ξαναγράψει τη μεταπολιτευτική Ιστορία της Ελλάδας στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, μας ενημέρωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο πρώτος πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι αυτοπροσώπως είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981, ως πρωθυπουργός της πραγματικά πρώτη φορά Αριστερής κυβέρνησης που γνώρισε η Ελλάδα. Ο δεύτερος ήταν ο Κώστας Σημίτης και ο τρίτος ο Γιώργος Παπανδρέου. Eν ολίγοις όλοι οι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ που διετέλεσαν πρωθυπουργοί τίμησαν με την παρουσία του στο Πολυτεχνείο τη μνήμη των αγωνιστών.
Το λάθος αυτό της ΑΥΓΗΣ δεν οφείλεται στην άγνοια της Ιστορίας που όπως έχει αποδειχτεί και σε άλλες περιπτώσεις κατατρέχει τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μία συνειδητή προσπάθεια διαστρέβλωσης των γεγονότων με στόχο να περισωθεί ό,τι μπορεί από το ριζοσπαστικό προφίλ του Τσίπρα τη στιγμή που τα προεκλογικά του ψέματα αποκαλύπτονται ένα –ένα και ο ελληνικός λαός βιώνει κάθε μέρα και πιο έντονα τις συνέπειες της ‘’δημιουργικής ασάφειας’’ που οδήγησε στο πιο σκληρό Μνημόνιο που έχει εφαρμοστεί ποτέ και μάλιστα με τις υπογραφές αυτών οι οποίοι υποτίθεται ότι θα το ‘’έσκιζαν’’ και θα το καταργούσαν ‘’με ένα νόμο και ένα άρθρο’’.
Ο ελληνικός λαός διαθέτει κρίση και θα θυμάται πάντα ποιος ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που βγάζει σπίτια σε πλειστηριασμούς και μάλιστα ανήμερα 17 Νοέμβρη. Δυστυχώς, η ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη γενναιότητα να ζητήσουν συγνώμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ