Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Πρέβεζας για την Δράση με το Χαμόγελο του Παιδιού

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ



Ο Δήμος Πρέβεζας με την ολοκλήρωση της 5ήμερης παραμονής του κινητού πολυϊατρείου Ιπποκράτης στην πόλη της Πρέβεζας και την διενέργεια προληπτικού ελέγχου σε παιδιά της περιοχής μας οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια:
  1. Το χαμόγελο του Παιδιού το οποίο συνδύασε τα 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς με την θετική του ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου μας. Τεράστια η συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια και ένα κομμάτι του έργου του είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις ημέρες παραμονής των ανθρώπων του στην Πρέβεζα. Ελπίζουμε τέτοιες δράσεις να φέρουν όλο και περισσότερους ανθρώπους πιο κοντά στο δικό τους έργο και να είναι μια καλή ευκαιρία προαγωγής και ανάδειξης του εθελοντικού κινήματος γενικότερα. Μακάρι να υπήρχαν παντού και σε όλα τα επίπεδα οργανώσεις και άνθρωποι όπως αυτοί οι οποίοι γνωρίσαμε.
  2. Τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας, διότι χωρίς την δική τους θέληση και ανταπόκριση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει όλο αυτό το εγχείρημα. Οι διοικήσεις των δύο επιστημονικών συλλόγων αλλά και τα μέλη τους τα οποία συμμετείχαν ενεργά εθελοντικά στην στελέχωση του πολυϊατρείου απέδειξαν πως και  στην δική μας κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι ακόμη με όραμα, ευαισθησία και ικανότητες! Τεράστια η προσφορά τους η οποία πρέπει και το οφείλουμε όλοι να έχει και ανάλογη συνέχεια και συνέργεια.
  3. Την υπηρεσία κοινωνικής πολιτικής και Πρόνοιας η οποία υπήρξε αρωγός τόσο οργανωτικά όσο και με την στελέχωση σε επίπεδο εθελοντών ώστε να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο προληπτικός έλεγχος.
  4. Την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τις διευθύνσεις των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας για την αποδοχή της δράσης , την στήριξη και την ενημέρωση που προσέφεραν έτσι ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να επιτύχει στο μέγιστο βαθμό τον στόχο της ως δράση.
  5. Τους εθελοντές που βοήθησαν τους γιατρούς καθόλη την διάρκεια των 5 ημερών συντονίζοντας και διευκολύνοντας το έργο τους με στόχο να εξετασθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.
  6. Τέλος όλους τους γονείς οι οποίοι πέρασαν από το πολυϊατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού, γνώρισαν από κοντά την δράση του και το έργο του και φυσικά εμπιστεύθηκαν όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια που στόχο έχει όχι μόνο την πρόληψη αλλά και την ευαισθητοποίηση και την ανάδειξη του εθελοντισμού ως πρότυπο ανθρωπιάς, ευαισθησίας και ένδειξης ότι ως κοινωνία έχουμε παρελθόν, έχουμε παρών αλλά κυρίως έχουμε και…μέλλον!!



Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
Για θέματα Δημόσιας Υγείας & Εθελοντισμού

Ευάγγελος Γ. Συγκούνας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites