Πέμπτη, 21/02/2019

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Σ.Ε.Α.Π και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου στην Πρέβεζα

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής από τις 9:30 π.μ έως της 13:00 μ,μ στο Εργατικό Κέντρο της Πρέβεζας από τον Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, το Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη, τον Αθλητικό Όμιλο Πρέβεζας, τον Φιλαθλητικό και τους φίλους ποδηλάτου.

Αρκετοί ήταν οι εθελοντές οι οποίοι έδωσαν αίμα στα πλαίσια της αιμοδοσίας, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου.Μάλιστα η διευθύντρια του Ιδρύματος «κιβωτός του Κόσμου» κα Ανδριανή Θεοδωρακοπουλου ήρθε στην Πρέβεζα, όχι μόνο για να παραλάβει η ίδια τα πράγματα που συγκέντρωσαν οι Πρεβεζάνοι, αλλά για να δώσει και αίμα!!!

Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές.
Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο.
Γι’ αυτό, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο απ’ την εθελοντική αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι’ αυτόν που το δέχεται.
Δίνεις μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σου και σώζεις μία ανθρώπινη ζωή…
Δέσ’ το σοβαρά…Αύριο μπορεί να το χρειαστείς εσυ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ