Άξιζε την Νίκη ο ΠΣ Πρέβεζας απέναντι στον Πανλευκάδιο!

Βάση της βαθμολογικής θέσης, ο Πανλευκάδιος ήταν το μεγάλο φαβορί, όμως τα φαβορί, φαίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ένας ψυχωμένος, ένας μεταμορφωμένος από παιχνίδι σε παιχνίδι, Π.Σ. Πρέβεζα, κόντραρε στα ίσα τον μέχρι πριν τον αγώνα, πρωτοπόρο της Α΄ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ακόμα κι όταν αναγκάστηκε η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη, να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο πολύ καλός μέχρι το χρονικό σημείο που αγωνίστηκε Καρίπογλου, δέχθηκε στο 73΄την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μπαίλη, ακόμα και τότε έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο ψυχικό σθένος και κρατήθηκε αήττητη! Φαίνεται ότι παρότι μιλάμε μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή και συνεχίζει να χτίζεται, ότι γίνεται σοβαρή δουλειά. Σε ότι αφορά τον Πανλευκάδιο που παρότι αήττητος σε μία ακόμη αγωνιστική, άφησε δύο βαθμούς, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας, ολυμπιονίκου, “Αθανασίας Τσουμελέκα” σύμφωνα και με τους παίκτες του, αλλά και τον προπονητή του κ. Κατηφόρη, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι, εκφράζουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του κ. Μπαίλη και συγκεκριμένα για τη φάση του 44΄όταν ο Κολοβός μπήκε στη μικρή περιοχή του Λιάσκου και λίγο πριν σουτάρει και καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα, καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον επιθετικό του Πανλευκάδιου. Σε ότι αφορά το φιλμ του αγώνα, στο 10΄υπέροχο φάουλ του Σο, έπιασε κεφαλιά ο Σπυρόπουλος, που ωστόσο ήταν αδύναμη και μπλόκαρε με σχετική ευκολία ο Μπάμπης Τίμος.

Στο 14΄ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κάνουν φάση, όταν ο Κοκκόλης Χ.Ζ. μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, αλλά οι αμυντικοί του Π.Σ. έδιωξαν σε κόρνερ, ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα του Πανλευκάδιου.

Στο 19΄Ο Καρίπογλου έφυγε ταχύτατα από τα δεξιά, αλλά οι αμυντικοί του Πανλευκάδιου είχαν σωστή αντίδραση, ανακόπτοντας τον κίνδυνο, που πήγε να δημιουργηθεί, διώχνοντας την μπάλα, σε πλάγιο άουτ! Στο 27΄ο Σενεγαλέζος Σο του Π.Σ. Πρέβεζα, που ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου, αν όχι ο κορυφαίος, με μπαλιά σέντρα, προσπάθησε να βρει τους επιθετικούς του Π.Σ. Πρέβεζα, όμως έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανλευκάδιου.

Στο 28΄Μπρούβας και Γκίνη, άλλαξαν με υπέροχο τρόπο την μπάλα, ο Μπρούβας βρέθηκε μια ανάσα από το 1-0, όμως στο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 33΄ο Τσελάι επιχείρησε μακρινό σουτ η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο άουτ και κατέληξε άουτ, ωστόσο την πορεία της μπάλας, έλεγχε ο Λιάσκος. Στο 38΄φάουλ του Μπρούβα από τα αριστερά, βρήκε τον Σο, στην μικρή περιοχή, ωστόσο ο Σενεγαλέζος έπιασε -όχι όπως ήθελε- άτσαλο σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.Στο 43΄Φάουλ του Σο, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, από το αριστερό οριζόντιο δοκάρι του Μπάμπη, Στο 44΄ο Κολοβός έμπαινε μόνος του στην περιοχή του Π.Σ. Πρέβεζα, ο Σπυρόπουλος, τον ακολουθούσε, η μπάλα έφευγε μπροστά και οι δύο παίκτες διεκδικούσαν την μπάλα, έγινε κάτοχός της ο Κολοβός σούταρε-πριν σουτάρει ο Μπαίλης καταλόγισε επιθετικό φάουλ- και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο η φάση από το φάουλ και μετά, θεωρείται ως μη γενόμενη. Με το 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη φάση του 44΄. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57΄οι παίκτες του Π.Σ. Πρέβεζα, άλλαξαν με τριγωνάκια πολύ όμορφα την μπάλα, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα” τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Καρίπογλου, αλλά η μπάλα πέρασε /αουτ. Στο 59΄ο Μπρούβας μπήκε από δεξιά και έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανλευκάδιου. Στο 62΄ο Πανλευκάδιος κέρδισε φάουλ σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο η εκτέλεση από τον Μπαλί, δεν ήταν καλή, αφού η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 64΄Φάουλ του Κονάκη από τα αριστερά, κεφαλιά πάσα του Σο, στον Σπυρόπουλο, σουτ του τελευταίου με την μπάλα να περνά άουτ.  Στο 73΄ο Παύλος Καρίπογλου, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους γηπεδούχους για το υπόλοιπο του αγώνα, με δέκα παίκτες. Στο 74΄ο Βλάχος έπιασε εντυπωσιακό σουτ, υποχρεώνοντας τον Λιάσκο σε μια μεγάλη απόκρουση, η οποία του προκάλεσε και τραυματισμό. Στη συνέχεια και προς το τέλος του αγώνα, ο Πανλευκάδιος που δεν βολεύονταν με την ισοπαλία, πήρε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε για να φτάσει στο γκολ της νίκης, έχοντας την τελευταία ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα με καλή κεφαλιά του Βασίλη Τριάντου, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Π.Σ. Πρέβεζα και τον Πανλευκάδιο!

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του Π.Σ. Πρέβεζα χειροκρότησαν τους φιλάθλους της ομάδας και εισέπραξαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου, που έδειξε να αναγνωρίζει τις προσπάθειές τους. Ο Πανλευκάδιος είναι μια ομάδα-κόσμημα για την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, μια ομάδα οργανωμένη που αποκτά και το προπονητικό της κέντρο. Στον Π.Σ. Πρέβεζα, αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και απαιτείται κι άλλοι φίλαθλοι να πάνε στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα και να είναι περήφανοι, γι’ αυτή! Αξίζει να πάνε στο γήπεδο, να απολαύσουν το ποδόσφαιρο, αξίζει πραγματικά!

 Πολλές οι κίτρινες κάρτες που μοίρασε στους παίκτες των δύο ομάδων ο διαιτητής Μπαίλης. Διαιτητής Μπαίλης Βοηθοί Φραγκούλης-Τσόγκας.

Π.Σ. Πρέβεζα: Λιάσκος, Τουργέλης, Ριστάνης (89΄Μπασιαδήμας), Φραγκολιός, Σπυρόπουλος, Τσόκας, Μπρούβας, Σο,Γκίνη (85΄Καρπούζης) Κονάκης(74΄Ρ. Λιάσκος), Καρίπογλου

Πανλευκάδιος: Μπάμπης, Τσελάι,  Κοκκόλης Χ.Σ(63΄Στεργιώτης), Βλάχος, Τριάντος Β, Φλούδας, Κοκκόλης Χ.Ζ (75΄Ρομποτής) . Μπαλί, Κολοβός, Χασακής, Τουλκερίδης(75΄Πετούσης)

Oι δηλώσεις των προπονητών Π.Σ. Πρέβεζα-Βασιλειάδης: ” Νομίζω ότι θα είδε όλος ο κόσμος, ότι αυτά τα παιδιά παλέψανε μέσα στο γήπεδο. Κλασσικές ευκαιρίες είχαμε εμείς και όχι ο αντίπαλος. Βεβαίως έπαιξε ρόλο η αποβολή του Καρίπογλου, νομίζω ότι αν μέναμε με 11, θα είχαμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ και να κερδίσουμε τον αγώνα. Πραγματικά αυτά τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Θέλουμε να κάνουμε την Πρέβεζα περήφανη, να μην είμαστε ο κομπάρσος και πιστεύω ότι θέλουμε λίγο χρόνο. Σε λίγο χρόνο νομίζω ότι θα σας κάνουμε περήφανους. Θα παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα και θα έρθουν και οι νίκες. Η ομάδα στήθηκε από το πουθενά δεν υπήρχε ούτε ένα δελτίο, ήρθαν 4 παιδιά από τον Άρη, από την Ακαδημία δηλαδή, στην ομάδα κι όταν παίζαμε στην αρχή με άπειρα παιδιά και παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις, είναι λογικό να μην πηγαίναμε καλά. Ερχόμενοι ένας ένας οι υπόλοιποι – κι αυτοί δεν είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που μπορούν να είναι- είδατε στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ  καλύτεροι. Θέλουμε λίγη πίστωση χρόνου. Ο χρόνος δουλεύει γι’αυτά τα παιδιά κι αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε στις υψηλές θέσεις και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. “

Πανλευκάδιος- Κατηφόρης:” Κάναμε άσχημη εμφάνιση σήμερα, δεν ήμασταν καθόλου καλοί, ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο,χωρίς να είναι καλύτερος ο αντίπαλος, απλά έγινε κακό παιχνίδι, εμείς δεν αποδώσαμε καθόλου το παιχνίδι που μπορούσαμε. Το παιχνίδι θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες και ποιος θα έβαζε το γκολ. Νομίζω ότι μας ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ. Το αποτέλεσμα -αν αφαιρέσεις το ακυρωθέν γκολ- νομίζω ήταν δίκαιο. Στη συνέχεια εμείς κοιτάμε ένα -ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό.”

Πηγή

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites