Σάββατο, 23/02/2019

Αν ήμουν … οπαδός της Νέας Δημοκρατίας!

Γράφει η Ανδριάνα Σολδάτου

Η ημέρα της …κρίσης για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πλησιάζει και από την πόλη της Πρέβεζας παρέλασαν όλοι οι υποψήφιοι της, δίνοντας μου την ευκαιρία να τους δω από κοντά και έτσι να σχηματίσω δική μου γνώμη και άποψη, μιας και πολλές φορές αυτό που βλέπουμε στις οθόνες της τηλεόρασης μας, μπορεί και να μας ξεγελά!
Με τα τηλεοπτικά λοιπόν δεδομένα αν ήμουν οπαδός της Νέας Δημοκρατίας σίγουρα θα ψήφιζα τον Απόστολο Τζιτζηκώστα. Παρακολουθώντας τον κ. Τζιτζικώστα από κοντά όμως για ένα πράγμα είμαι σίγουρη ότι τελικά δεν θα τον ψήφιζα… σε καμία των περιπτώσεων!
Ο λόγος;;; Για όποιον τον παρακολούθησε από κοντά είναι σίγουρο ότι θα κατάλαβε πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι το αγαπητό παιδί των επικοινωνιολόγων…
Ξύλινος πολιτικός λόγος, χειραψία ικανή να σου σπάσει τα δάχτυλα και μια φιγούρα ενός ανθρώπου που θέλει να πάρει ανάσα και να ξεφύγει από τα στενά όρια που του έχει βάλει η επικοινωνιακή του ομάδα!Το μόνο ξεκάθαρο στην εικόνα του Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν οι πολιτικές του θέσεις οι οποίες ξεφεύγουν από στενά όρια της Δεξιάς και κλείνουν αρκετά προς το κέντρο.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο Υποψήφιος που από τηλεοπτικές εμφανίσεις άλλο τίποτα… Πρέπει δε να σας πω ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ο συγκεκριμένος με οδήγησε όχι απλά να αλλάξω κανάλι, αλλά να κλείσω ακόμα και την τηλεόραση. Το καλό με τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι ότι δείχνει αυτό που είναι. Έχει άποψη και δεν φοβάται να την εκφράσει, ανεξάρτητα αν αυτή αρέσει ή όχι. Είναι απλά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Είτε συμφωνείς μαζί του, είτε απλά διαφωνείς.Και στον Άδωνι Γεωργιάδη μπορεί κανείς να διακρίνει εύκολα την πολιτική του τοποθέτηση η οποία είναι …πιο δεξιά δεν πάει!
Άλλος ένας Υποψήφιος που δείχνει αυτό που είναι είναι και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, άνετος, οικείος,φιλικός με χιούμορ αλλά και υπερβολική μαγκιά που εμένα προσωπικά μου χαλάει την αισθητική. Ωστόσο δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι είναι ένα έμπειρο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με ουσιαστικό και ξεκάθαρο πολιτικό λόγο.Το γεγονός ότι παρουσιάζεται αυστηρά κομματικός, ίσως τονώνει την αυτοπεποίθηση των Νεοδημοκρατών, ωστόσο όποιος αναποφάσιστος τον ακούσει τον κόβει η νίλα!!!
Ένας άνθρωπος που αδικείται από την τηλεόραση είναι σίγουρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από όλους τους υποψηφίους που πέρασαν από την Πρέβεζα, ήταν ο πιο λιτός και δεν θύμιζε σε τίποτα γόνο πολιτικού Τζακιού. Ο λόγος του ήταν απλός, ουσιαστικός και μεστός…ξεκάθαρος και ενωτικός!!! Οικείος, νέος και θα έλεγα ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος. Αν μου έλεγε κάποιος πριν τον συναντούσα από κοντά πως αν ήμουν οπαδός της Νέας Δημοκρατίας θα τον ψήφιζα, θα πίστευα πως δεν στέκει στα λογικά του! Και όμως θα είχε δίκιο…. Αν ήμουν οπαδός της Νέας Δημοκρατίας και ερχόμουν στην θέση να διαλέξω ανάμεσα από τους συγκεκριμένους τέσσερις, θα διάλεγα τον Κυριάκο Μητσοτάκη!Όχι επειδή φέρει το όνομα Μητσοτάκης, το οποίο δεν έχω και σε μεγάλη υπόληψη οφείλω να σας πω, αλλά γιατί ειλικρινά που άρεσε η εικόνα που είδα στην Πρέβεζα.

Μου φαίνεται απίστευτο και μόνο που το γράφω…Αλλά έτσι είναι!

Προς τους φίλους Νεοδημοκράτες που δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε παρά μόνο πολιτικές απόψεις και ιδέες ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Αν ήμουν … οπαδός της Νέας Δημοκρατίας!”

  1. Ο/Η Giorgos M λέει:

    Συμφωνώ με τα γραφόμενά σου! Και εγώ εχω γνωρίσει τον Μητσοτάκη σε ακτοπλοϊκό ταξίδι που τύχαινε να πηγαίνουμε δίπλα-δίπλα…Όντως είναι πολύ προσιτός κλπ….Αλλά, θα ψήφιζε κανείς άνθρωπο – ρομπότ στην πολιτική, που δεν είχε κανένα ενδιασμό να πετάξει στο δρόμο χωρίς καμία αξιολόγηση δεκάδες υπαλλήλους (με την ισοπεδωτική άποψη ότι έτσι γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα….άσχετα αν προσθέτεις κι άλλους ανέργους στο σωρό…), που έχει κάνει γαργάρα τα σκάνδαλα της οικογένειάς του και που τέλος-τέλος όσο και ανθρώπινος να είναι ανήκει και αυτός σε μιά ελίτ (όπως και οι άλλοι βέβαια, με ίσως μια μικρή χαραμάδα από τον ΆΛΛΟ ΜΟΥΡΛΟ) που δεν μπορεί να καταλάβει τον απλό λαό….(προσιτός είναι και ο Κάρολος της Αγγλίας…)

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ