Άδωνις Γεωργιάδης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο mypreveza.gr-Κατεβαίνω για να κερδίσω τις εκλογές.Θα κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να χάσουν τον ύπνο τους.

Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Τρίτη 3 Νοεμβρίου ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας ανά την Ελλάδα. Ο κ. Γεωργιάδης πριν επισκεφτεί την πόλη μας παραχώρησε αποκλειστική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο mypreveza.gr.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά για όλους και για όλα μόνο στο mypreveza.gr 
Διαβάστε την Συνέντευξη:
  •  Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να διεκδικήσετε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας; 

Βάζω για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας γιατί θέλω να δώσω μία νέα δυναμική στην παράταξη. Γιατί θέλω να δω τη Νέα Δημοκρατία να υπερασπίζεται με πάθος τις αξίες και τις αρχές της. Θέλω μία Νέα Δημοκρατία που θα πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Μία Νέα Δημοκρατία που θα κατεβαίνει στο δρόμο και θα πείθει την κοινωνία για τις ιδέες της και το πρόγραμμά της. Μόνο αν εμπνεύσουμε και κινητοποιήσουμε τους πολίτες, θα πέσει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, που τόσα δεινά έχει προκαλέσει και εξακολουθεί να προκαλεί στη χώρα μας. 
  • Σας καταλογίζουν ότι δεν ήσαστε διεισδυτικός στο χώρο του κέντρου και οι ψηφοφόροι σας είναι καθαρά “δεξιοί”. Θεωρείτε ότι αυτό είναι μειονέκτημα;

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι  η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα. Έχει ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα και αυτό δεν αλλάζει αναλόγως με ποιον Αρχηγό έχει στο τιμόνι. Αυτό που μπορεί να αλλάξει ο εκάστοτε Αρχηγός της, είναι ο τρόπος και το ύφος με το οποίο μάχεται για τις ιδέες της.
Εγώ δεν κατεβαίνω για να καταγράψω την τάση της λεγόμενης «δεξιάς» μέσα στο κόμμα. Κατεβαίνω για να γίνω ο επόμενος Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και για να ενώσω όλους τους Νεοδημοκράτες και τους δεξιούς και τους κεντρώους και τους κεντροδεξιούς. Μόνο ενωμένη θα μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να διεκδικήσει και να κερδίσει την εξουσία. 
  •  Είχατε πει ότι εάν ήταν υποψήφιος ο Μάκης Βορίδης για την προεδρία της Ν.Δ δεν θα ήσασταν εσείς. Ελπίζετε σε στήριξη του κ. Βορίδη τώρα που ήσαστε εσείς υποψήφιος;

Ο Μάκης Βορίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε «παντρεμένοι». Ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος του κ. Βορίδη για να σας απαντήσω. Μπορείτε να  ρωτήσετε τον ίδιο. 
  • Πρόσφατα ζητήσατε την ψήφο των Νεοδημοκρατών λέγοντας “Εγώ μπορώ να νικήσω τον Τσίπρα” εσχάτως δηλώσατε ότι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ θα είναι πρωθυπουργός της χώρας. Μήπως αυτά τα δύο τα συνδέετε;

Ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι εν δυνάμει πρωθυπουργός. Όποιος εκλεγεί, γνωρίζει πολύ καλά ότι την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές θα πρέπει να νικήσει τον Αλέξη Τσίπρα. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να δώσει σκληρές μάχες εντός και εκτός κοινοβουλίου.
Εάν εκλεγώ εγώ στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, θα νικήσω τον Αλέξη Τσίπρα. Θα συγκρουστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους. Και θα αποκαλύψω όλα τα μεγαλειώδη ψέματα που έχει πει στον ελληνικό λαό για να κερδίσει την εξουσία. Είναι καιρός η κοινωνία να αντιληφθεί ότι εμπιστεύτηκε το μέλλον της χώρας σε έναν πολιτικό τυχοδιώκτη.

  • Την επόμενη μέρα μετά την εκλογή προέδρου στη Ν.Δ πως την φαντάζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης; 1ον σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος και 2ον σε περίπτωση που δεν εκλεγεί; 

Κατεβαίνω για να κερδίσω τις εκλογές. Και σας διαβεβαιώ ότι εάν νικήσω, θα σεβαστώ και την ιστορία του καθενός στο κόμμα αλλά και την ανάγκη και την εντολή του λαού για μία ανοιχτή Νέα Δημοκρατία χωρίς επετηρίδες. Η Νέα Δημοκρατία θα κάνει άνοιγμα στην κοινωνία και θα καλέσει όλους όσοι έχουν όρεξη, χρόνο και προσόντα να προσφέρουν στο κόμμα μας. 
Δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη ούτε μία ημέρα. Κάθε μέρα ανά την επικράτεια θα υπάρχει μία ομιλία, μία συγκέντρωση, μία διαμαρτυρία. Θα κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να χάσουν τον ύπνο τους.
  •  Για τους αναγνώστες-ψηφοφόρους της Ν.Δ που διαβάσουν την συνομιλία μας ποιο μήνυμα θέλετε να τους στείλετε; και γιατί τελικά να επιλέξουν για πρόεδρο της Ν.Δ εσάς και όχι κάποιον άλλον συνυποψήφιο σας; 

Θέλω να καλέσω τους Νεοδημοκράτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 22 Νοεμβρίου για να ψηφίσουν το νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. 
Εγώ το μόνο που έχω να τους πω, για τη δική μου υποψηφιότητα, είναι ότι εάν θέλουν μία Νέα Δημοκρατία περίπου όπως είναι σήμερα, προφανώς να μη ψηφίσουν εμένα.
Αν όμως θέλουν μία νέα Νέα Δημοκρατία που θα είναι ισχυρή, που θα συγκρουστεί με τον Αλέξη Τσίπρα και που θα πρωταγωνιστεί ξανά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, τότε πιστεύω πως πρέπει να με εμπιστευτούν και να με ακολουθήσουν. 
κ. Υπουργέ ευχαριστούμε πολύ για τον πολίτιμο χρόνο που μας διαθέσατε και σας ευχόμαστε ως είθισται καλή επιτυχία!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites