Σάββατο, 30/05/2020

Την Παρασκευή όλη η Πρέβεζα βγαίνει στους δρόμους-Τρίωρη στάση εργασίας από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                   27/10/2015
 Στάση εργασίας 12-3μ.μ. την Παρασκευή 30/10/2015

  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στις 19/10/2015 προκήρυξε τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3μ.μ. την Παρασκευή 30 Οκτώβρη ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση-συλλαλητήριο στις 12:30 το μεσημέρι στην αυλή του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Για να διεκδικήσουμε
-Την άμεση στελέχωσή του με το αναγκαίο εξειδικευμένο προσωπικό μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων .
-Την αναγκαία κρατική χρηματοδότησή του ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται πλήρως, με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας.
-Την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής λογικής και δράσης στη λειτουργία του, με ελεύθερη και απολύτως δωρεάν πρόσβαση ασφαλισμένων και ανασφαλίστων στις προσφερόμενες υπηρεσίες του.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στα σχέδια υποβάθμισης και αλλαγής ρόλου του Δημόσιου Νοσοκομείου μας.
Αγωνιζόμαστε για την αναβάθμισή του, για να μπορεί κάθε πολίτης, κάθε ώρα να βρίσκει λύση στα προβλήματα υγείας του.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και στις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και σε όσους τις εφαρμόζουν, που οδηγούν το Νοσοκομείο σε πλήρη απαξίωση και διάλυση.
Αγωνιζόμαστε για ένα Σύστημα υγείας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, με ελεύθερη πρόσβαση όλων των κατοίκων σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, χωρίς χαράτσια και πληρωμές, γιατί η Υγεία είναι απόλυτο κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

                                                                                                                          ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ