Κυριακή, 15/12/2019

Στην Πρέβεζα ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης!

 Θερμής υποδοχής έτυχε στην Πρέβεζα όπου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την αδελφή του Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και τον Γραμματέα της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Ντάκουλα διέσχισε την Κεντρική Αγορά της πόλης καταλήγοντας το Ενετικό Ρολόι της Πρέβεζας, όπου τον περίμεναν μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

 Ο Κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν πραγματικά πολύς και αυτό ήταν κάτι που σχολίασε και ο ίδιος αφού κατά την 10λεπτη ομιλία του είπε πως στην μέχρι τώρα περιοδεία του τον περισσότερο κόσμο τον συνάντησε στην Ήπειρο.

 Ο κ. Μητσοτάκης στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενωτικός, ενώ τόνισε πως οι εκλογές δεν πρέπει να φοβίζουν την Νέα Δημοκρατία η οποία σαν Δημοκρατικό Κόμμα οφείλει να εκλέγει τον πρόεδρό της με αυτόν τον τρόπο, λέγοντας πως εκλογές μόνο τα κομμουνιστικά κόμματα δεν κάνουν.

 Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμα μία φορά δήλωσε πως ο μόνος εχθρός της Νέας Δημοκρατίας αυτή την στιγμή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στον οποίον άσκησε ιδιαίτερα σκληρή κριτική.

 Ο κ. Μητσοτάκης αφού συνομίλησε με τους πολίτες και έβγαλε αρκετές selfie με τους μικρούς του …»ψηφοφόρους, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Πρέβεζας κ. Χρυσόστομο στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη.
Δείτε τις Δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στα βίντεο που θα ανέβουν σε λίγη ώρα:ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ