Δευτέρα, 20/01/2020

Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του Πικ Νικ Εποχής στους Αγίους Αποστόλους!

Η ζωή έχει δύο χρώματα το άσπρο και το μαύρο. Η πρωτοβουλία του Club Κλασσικής Βέσπας και κλασσικού ποδηλάτου της Πρέβεζας ανέδειξε και τα δύο αυτά χρώματα. 
Το άσπρο χρώμα ταιριάζει τα παιδικά χαμόγελα, τις αναμνήσεις, τις χαρούμενες στιγμές και η επιτυχής κοινωνική ένωση εκατοντάδων διαφορετικών ανθρώπων για μια ημέρα για 5 ολοκληρες ώρες, όπου άφησαν στην άκρη το άγχος, σηκώθηκαν από τον καναπέ και όλοι μαζί βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία και ξαναγνωρίστηκαν μεταξύ τους!!!

Το μαύρο χρώμα ταιριάζει απόλυτα στο Δήμο Πρέβεζας, ο οποίος είναι και ο Αρνητικός πρωταγωνιστής της σημερινής ημέρας, χρόνο με το χρόνο, εδώ και δεκαετίες κατόρθωσε να απαξιώσει τον χώρο των κατασκηνώσεων στους Αγίους Αποστόλους, εγκαταλείποντας τον στην τύχη του.

Η σημερινή πρωτοβουλία λοιπόν ανέδειξε την πλήρη απαξίωση που γνωρίζει αυτός ο σπάνιος ομορφιάς χώρος από τον Δήμο της Πρέβεζας.

Εγκαταλειμμένα κτίρια που δεν θυμίζουν σε τίποτα τις εποχές που ο συγκεκριμένος χώρος έσφυζε από ζωή.

Σαν μέσο τo mypreveza.gr δεν είναι η πρώτη φορά που θίγει το θέμα και έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας για αυτό, αφου ειναι μία απόδειξη ότι όσο μπορούμε κάνουμε καλά την δουλειά μας.

Ήταν ενάμιση χρόνο πριν στις 4 Απριλίου του 2014 όταν λίγο πολύ γράφαμε όλα εκείνα που ανέδειξε η σημερινή ημέρα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), αλλά δυστυχώς τότε κανείς δεν πρόσεξε γιατί ήταν προεκλογική περίοδος …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ