Μια ξεχωριστή βραδιά οργάνωσε η Χορωδία “Αρμονία” της Πρέβεζας!

 Τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις, τους φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που στάθηκαν αρωγοί στο 33ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ τίμησε η Χορωδία “Αρμονία” στην αίθουσα της Οικίας Αθανασιάδη.

 Σε αυτή την σεμνή τελετή, όπου απονεμήθηκαν έπαινοι σε όλους εκείνους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για την διάδοση του Φεστιβάλ, παρουσιάστηκε και η προετοιμασία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει για την διοργάνωση του 34ου Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 – 10 Ιουλιού 2016 στην πόλη της Πρέβεζας.

 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η χορωδία στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που είναι το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, καθώς έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος 18 χορωδίες με πάνω από 1200 χορωδούς από όλο τον κόσμο και πάνω από 4000 θεατές , ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της χορωδίας κ. Απόστολος Αντωνίου ένας από τους βασικούς στόχους είναι στο 34ο Φεστιβάλ οι συμμετοχές να ξεπεράσουν τις 20.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν ο Δήμαρχος Πρέβεζας, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, οι Βουλευτές Πρέβεζας κ. Μπάρκας και Γιαννάκης με τον δεύτερο μάλιστα να παραλαμβάνει ο ίδιος τον έπαινό του, ο Σύλλογος Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο Σύλλογος Λιμενεργατών, το ΕΚΑΒ του Νομού Πρέβεζας, το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, ενώ ανάμεσα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που απονεμήθηκε έπαινος για την προσφορά του στην ανάδειξη του χορωδιακού φεστιβάλ ήταν και το mypreveza.gr. Ευχαριστούμε ειλικρινά και θερμά το Δ.Σ της χορωδίας “Αρμονία” για την αναγνώριση αυτή και ελπίζουμε να είμαστε γεροί ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να αναδεικνύουμε θέματα που προάγουν τον πολιτισμό του τόπου μας. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε Διαδικτυακό Project στην Κορέα συμμετείχε η Παιδική Χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία”

24/11/2020, 10:30 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

REQUIEM (Παγκόσμιος τρόμος υψηλού ιικού φορτίου)

31/10/2020, 8:23 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

«Η άλλη Πρέβεζα στη δίνη της Ιστορίας»

30/10/2020, 8:20 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ” – Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής του Δημήτρη Βασιλείου

28/09/2020, 4:04 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας παρουσιάζει το έργο “Η ‘Οπερα της Πεντάρας ” του Μπέρτολτ Μπρέχτ

23/09/2020, 10:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο “Μικρός Πρίγκιπας” ταξιδεύει στην Πρέβεζα

06/08/2020, 6:06 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites