Τρίτη, 02/06/2020

Η αμηχανία του Δημάρχου Πρέβεζας στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Αμάχων της Πρέβεζας

Σε πραγματικά δύσκολη θέση βρέθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Αμάχων Πρεβεζάνων που έχασαν την ζωή τους  στους βομβαρδισμούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η αμηχανία του κ. Μπαϊλη ήταν έκδηλη όταν τόσο η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρέβεζα» κ. Νταλαμάγκα, όσο και ο πρώην πρόεδρος κ. Κώστας Λογοθέτης, ευχαρίστησαν ειδικά τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Παύλο Σαραμπασίνα και όλους εκείνους που βοήθησαν για να υλοποιηθεί η επιθυμία των συγγενών των 68 θυμάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Πρέβεζα, αλλά όχι τον Δήμαρχο της Πρέβεζας, στον οποίο μάλιστα ασκήθηκε σκληρή κριτική για την αδιαφορία του και την όλη στάση του στο θέμα της κατασκευής του μνημείου.
Το ότι ευχαρίστησαν όλους τους υπόλοιπους, εκτός από τον Δήμαρχο κ. Μπαϊλη δείχνει πως τον χωρίζει τεράστια απόσταση από τους πολίτες της Πρέβεζας και υπεύθυνοι για αυτό δεν είναι οι Πρεβεζάνοι….
Αν δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ένας Δήμαρχος διακοσμητικό στοιχείο που τον ξελασπώνουν οι Αντιδήμαρχοι του καλείτε να καλύψει αυτή την απόσταση …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ