Τετάρτη, 19/02/2020

Γιορτή για το ποδόσφαιρο χθες στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα»- Στην Πρέβεζα βρέθηκε η Εθνική Ενόπλων, τιμώντας την επέτειο απελευθέρωση της πόλης

-«Νικητές» μεταξύ της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και στην Εθνική Ενόπλων η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

 Σε μια μεγάλη γιορτή αγάπης εξελίχθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Εθνική Ενόπλων και την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που διοργάνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, το Δήμο Πρέβεζας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας και την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 103 χρόνια από την απελευθέρωση της Πρέβεζας. Οι δύο ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων της πόλης και του γηροκομείου της Μητρόπολης. Η παρουσία των Ολυμπιονικών Κατερίνας Θάνου και Αθανασίας Τσουμελέκα ήταν ξεχωριστές

  Οι δύο πρεβεζάνες αθλήτριες το πρωί επισκέφτηκαν γυμνάσια της πόλης, μίλησαν με τους μικρούς μαθητές και τους μετέφεραν τις δικές τους σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις.

 Πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκε ένα σύντομο τελετουργικό, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και ανθοδέσμες και στη συνέχεια ακολούθησε το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης στο οποίο η Εθνική Ενόπλων με 5 γκολ νίκησε την ομάδα της ΕΠΣ η οποία κατάφερε να σκοράρει 3 φορές. Το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πρεβέζης Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περικλής Βασιλάκης, δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και δημότες. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων τα μέλη της οποίας ανέλαβαν την συγκέντρωση του συμβολικού αντιτίμου, στην είσοδο του γηπέδου.

Πηγή:Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ