Ευρεία σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας στην Πρέβεζα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  24/10 ευρεία σύσκεψη μελών και φίλων της Λαϊκής Ενότητας Πρέβεζα, ενόψει των διαδικασιών της συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας που θα γίνει στην Αθήνα στις 7 και 8 Νοέμβρη 2015.
Στη σύσκεψη αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος για την ανάγκη της ανασυγκρότησης των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς μπροστά στη δύσκολη συγκυρία, που σηματοδοτείται από την εφαρμογή των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων του ΙΙΙ Μνημονίου, τα  οποία  εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η προεκλογική ρητορική της κυβέρνησης για τα λεγόμενα «ισοδύναμα μέτρα» και το «παράλληλο πρόγραμμα», κατέληξαν στη στυγνή εφαρμογή του βάρβαρου νεοφιλελεύθερου προγράμματος δήθεν «σωτηρίας» της χώρας.
Τα μέλη και οι φίλοι της Λαϊκής Ενότητας Πρέβεζας, τόνισαν ότι χρειάζεται να αντιμετωπιστεί το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα και η όλη πορεία της κίνησης, με αυτοκριτική διάθεση, εντοπίζοντας λάθη και παραλείψεις,  διατρανώνοντας παράλληλα την δεδομένη απόφασή τους να συνεχίσουν στο δρόμο της ανατροπής, στο δρόμο του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.
Ομόφωνη άποψη όλων ήταν η ανάγκη η Λαϊκή Ενότητα να προχωρήσει με σεμνότητα και πνεύμα αγωνιστικής ενότητας απευθυνόμενη σ’όλες τις διάσπαρτες δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά και σε  όλες τις δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις του λαού μας, με στόχο την οικοδόμηση ενός πολιτικού μετώπου ανατροπής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της λιτότητας, το οποίο περνάει μέσα από τη ρήξη με την ευρωζώνη και την πολιτική της ΕΕ.
Τέλος, επελέγησαν συναινετικά οι αντιπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας Πρέβεζας, που θα συμμετάσχουν στη συνδιάσκεψη στην Αθήνα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites