Τρίτη, 20/10/2020

Ευρεία σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας στην Πρέβεζα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  24/10 ευρεία σύσκεψη μελών και φίλων της Λαϊκής Ενότητας Πρέβεζα, ενόψει των διαδικασιών της συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας που θα γίνει στην Αθήνα στις 7 και 8 Νοέμβρη 2015.
Στη σύσκεψη αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος για την ανάγκη της ανασυγκρότησης των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς μπροστά στη δύσκολη συγκυρία, που σηματοδοτείται από την εφαρμογή των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων του ΙΙΙ Μνημονίου, τα  οποία  εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η προεκλογική ρητορική της κυβέρνησης για τα λεγόμενα «ισοδύναμα μέτρα» και το «παράλληλο πρόγραμμα», κατέληξαν στη στυγνή εφαρμογή του βάρβαρου νεοφιλελεύθερου προγράμματος δήθεν «σωτηρίας» της χώρας.
Τα μέλη και οι φίλοι της Λαϊκής Ενότητας Πρέβεζας, τόνισαν ότι χρειάζεται να αντιμετωπιστεί το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα και η όλη πορεία της κίνησης, με αυτοκριτική διάθεση, εντοπίζοντας λάθη και παραλείψεις,  διατρανώνοντας παράλληλα την δεδομένη απόφασή τους να συνεχίσουν στο δρόμο της ανατροπής, στο δρόμο του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.
Ομόφωνη άποψη όλων ήταν η ανάγκη η Λαϊκή Ενότητα να προχωρήσει με σεμνότητα και πνεύμα αγωνιστικής ενότητας απευθυνόμενη σ’όλες τις διάσπαρτες δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά και σε  όλες τις δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις του λαού μας, με στόχο την οικοδόμηση ενός πολιτικού μετώπου ανατροπής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της λιτότητας, το οποίο περνάει μέσα από τη ρήξη με την ευρωζώνη και την πολιτική της ΕΕ.
Τέλος, επελέγησαν συναινετικά οι αντιπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας Πρέβεζας, που θα συμμετάσχουν στη συνδιάσκεψη στην Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ