Δευτέρα, 20/01/2020

Στο και …πέντε προσωρινή λύση για την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Πρέβεζας!

Αγώνας δρόμου για να παραμείνει στην …»ζωή» η καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας, πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες από όλες τις πλευρές.
Μετά το ολιγόωρο προσωρινό λουκέτο που μπήκε στην κλινική σήμερα, η 6 ΥΠΕ με έγγραφο που απέστειλε προς όλους τους εμπλεκόμενους, παίρνει πίσω εν μέρη την απόφαση της να ανανεώσει  για τρεις μήνες την απόσπαση της γιατρού στο νοσοκομείο Λευκάδας.Έτσι με τα νέα δεδομένα η συγκεκριμένη Ιατρός θα κάνει μεν τα τακτικά ιατρεία στο Νοσοκομείο της Λευκάδας, θα υποχρεούται όμως να καλύψει της εφημερίες στην οργανική της θέση δηλαδή στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.Επίσης με την ίδια απόφαση της 6ης ΥΠΕ, η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου θα ενισχυθεί και από την μετακίνηση του καρδιολόγου του ΠΕΔΥ κ. Νίκου Αναγνώστου για τους επόμενους 3 μήνες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες με τα νέα αυτά δεδομένα, γίνεται προσπάθεια να ανακληθεί η παραίτηση του διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Οικονόμου, καθώς δεν έχει παρέλθει ένας μήνας από την κατάθεση της και υπάρχει το περιθώριο να την ανακαλέσει.
Αυτή η λύση βέβαια είναι προσωρινή και χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων για να δοθούν επιτέλους, οριστικές λύσεις  στα προβλήματα του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ