Σάββατο, 22/02/2020

Άκρως ενδιαφέρουσα Ημερίδα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι είτε ήταν άνεργοι αλλά ακόμα και εκείνοι που ήταν εργαζόμενοι.

 Η Ημερίδα Πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Ηπείρου στην Πρέβεζα στα πλαίσια του Έργου “ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ”

 και είχε σαν στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την αγορά εργασίας και τους τρόπους που εκείνοι μπορούν στοχευμένα και συντονισμένα να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας! 

 Στην ημερίδα χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηπείρου κ.  Χονδρός Παύλος.
Για το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»
μίλησε ο Προϊστάμενος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Ηπείρου κ. Πολυμέρης Πούλιος

Η κα. Ζάβρα Ευρυνόμη, Επιστημονική Συνεργάτης του προγράμματος για την Ήπειρο ανέπτυξε το «Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας για απόφοιτους ΙΕΚ, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ»

Η κα Γκαντώνα Γεωργία, Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας ανέλυσε το θέμα της «Διαχείρισης άγχους εργαζομένων και ανέργων»

Η κα Μανιφάβα Χριστίνα, Οικονομολόγος – Σύμβουλος σταδιοδρομίας ανέλυσε το θέμα της  «Αναβάθμισης επαγγελματικού προφίλ -και τιςΤεχνικές εξεύρεσης εργασίας»

Και τέλος ο κ. Τσούτσης Παναγιώτης, Σύμβουλος επιχειρήσεων μίλησε για τις «Διαδικασίες αίτησης και στάδια υλοποίησης έναρξης ατομικής επιχείρησης»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ