Παρασκευή, 06/12/2019

Τι του λείπει του ψωριάρη …η Κρούζ με το μαργαριτάρι!

Το υπερπολυτελές σκάφος Ocean Sapphire κατέπλευσε χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Πρέβεζας… Το πολυτελές αυτό σκάφος που για να το νοικιάσεις θα πρέπει να διαθέτεις 115 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων κάνουν την βόλτα τους στην παραλία της πόλης και πολλοί μάλιστα έσπευσαν να …»μαντέψουν» ποιος διάσημος κρύβεται εντός του σκάφους!
Και μπορεί η πόλη μας να είναι πανέμορφη και όντως να θέλει κάποιος διάσημος να την επισκεφθεί ωστόσο τα σενάρια ότι αστέρες του Hollygood διαλέγουν την ανύπαρκτη μαρίνα της Πρέβεζας για να ακουμπήσουν τα σκάφη τους και να οσμίζονται τις ευωδιές από τους γεμάτους κάδους σκουπιδιών στην παραλία έχουν σκορπίσει κύμα γέλωτος στους απανταχού πρεβεζάνους οι οποίοι έχουν ξεσαλώσει κυριολεκτικά από το πρωί στο facebook τρολάροντας τις φήμες οι οποίες αγγίζουν την σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας!
Η συγκεκριμένη  Θαλαμηγός χτίσθηκε το 2010 στο ιταλικό ναυπηγείο Rodriguez Yachts, που διαθέτει ένα εντυπωσιακό εσωτερικό σχεδιασμένο από το φημισμένο Νόρμαν Φόστερ.  Στις έξι καμπίνες που διαθέτει φιλοξενεί 12 επισκέπτες και επαγγελματικό πλήρωμα επτά ατόμων.
φωτό By https://www.facebook.com/pages/%CE%97-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1/323283924391142?fref=ts

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ