Παρασκευή, 06/12/2019

Τα είδαμε όλα στην συναυλία των Nouvelle Vague στην Αρχαία Νικόπολη!!!

Προκλητικά …ξεχωριστή ήταν η συναυλία των Nouvelle Vague που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Αυγούστου στο Μνημείο του Αυγούστου στην Αρχαία Νικόπολη.

 Ο χώρος της συναυλίας ήταν ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο που προσδοκούσε να παρακολουθήσει μία μοναδική συναυλία, όπως και ήταν!!!

Την συναυλία άνοιξε το συγκρότημα Real Effect με τους Πρεβεζάνουν Βαλάντη και Πέτρο Μαρατζά να δίνουν ρέστα.

 Και στην συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή οι Nouvelle Vague οι οποίοι μας χάρισαν υπέροχες μελωδίες με τραγούδια από την punk και new wave μουσική από σχήματα όπως οι Joy Division, Clash, Dead Kennedys, XTC, Cure, Depeche Mode κ.ά. διασκευασμένα σε στυλ μπόσα νόβα.

Η Κουβανό-Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια Liset Alea και η Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Elodie Frégé ήταν πραγματικά δύο φωνάρες και μουσικά ήταν μια πραγματικά μοναδική συναυλία.

 Χαρακτηριστικό του πόσο σπουδαία είναι αυτή ή μπάντα είναι το γεγονός ότι μέχρι και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέκας που διεκδικεί τον τίτλο της πολιτιστικής πρωτεούσας της Ευρώπης το Σάββατο ήταν στην Πρέβεζα και παρακολούθησε και αυτός την συναυλία όχι μόνο καθιστός αλλά και όρθιος τραγουδώντας τα τραγούδια.

Το πράγμα ίσως ξένισε λίγο στην πορεία στην σκηνική παρουσία των δύο τραγουδιστριών της μπάντας οι οποίες με την μελωδικά αισθησιακή τους φωνή μάλλον …»ζεστάθηκαν» αρκετά και κάπου ξέφυγε λίγο το πράγμα αφού η τεκίλα πάνω στην σκηνή έρεε άφθονη, κυλιόντουσαν και έπεφταν κατάχαμα στην σκηνή φωνάζοντας ότι γυρίζουν όλα γύρω τους στην Πρέβεζα και κατέληξαν στο τέλος της συναυλίας μεθυσμένες …
Κάποιοι αυτό το απόλαυσαν, αλλά αρκετοί ίσως οι περισσότεροι έπεσαν από τα σύννεφα από το θέαμα! 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ