Παρασκευή, 06/12/2019

Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων της Πρέβεζας.

Ενα σημαντικό κενό καλύπτει η λειτουργία του Ειδικού Νηπιαγωγείου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την  συντήρηση των σχολικών μονάδων οι οποίες βρίσκονται στην ευθύνη του Δήμου της Πρέβεζας.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποκαταστάσεις, ελαιοχρωματισμούς  και καθαρισμούς  των κτιρίων έτσι ώστε αυτά  να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μαθητές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Φέτος μάλιστα με την συνεργασία του Δήμου και της Α΄θμιας Σχολικής Επιτροπής θα λειτουργήσει  σε όμορο με το Ειδικό Σχολείο χώρο και Ειδικό Νηπιαγωγείο καλύπτοντας ένα κενό που  υπήρχε στον ευαίσθητο χώρο της προσχολικής αγωγής για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Ο οικίσκος έχει ήδη εγκατασταθεί και αυτή την στιγμή ολοκληρώνονται οι συνδέσεις και οι υποδομές έτσι ώστε  η νέα πτέρυγα να πληρεί  όλες τις προυποθέσεις που απαιτούνται για την φιλοξενία των νηπίων.

Οπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης , ο Δήμος  καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία όλα τα παιδιά, και πολύ περισσότερα εκείνα που ανήκουν σε ειδικές ομάδες, να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση   και να φοιτούν σε κτίρια   χωρίς ελλείψεις.
΅Το  προσωπικό του Δήμου με την  ουσιαστική   συνδρομή των  απασχολουμένων της κοινωφελούς εργασίας  έχουν αναλάβει το έργο αυτό΅καταλήγει ο κ.Μπαϊλης  υπογραμμίζοντας οτι το ενδιαφέρον για την αναβάθμιση των υποδομών των σχολικών μονάδων  θα είναι συνεχές αποτελώντας μια από τις πρώτες προτεραιότητες καθόλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ