Δευτέρα, 24/02/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δεν είναι απλοί πυροσβέστες …

Με την ευκαιρία του πέρας του καλοκαιριού και σε δυο μήνες της λήξης της αντιπυρικής περιόδου, νιώθουμε την επιθυμία να γράψουμε για αυτούς τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας μας!
Οι πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, αλλά και όλοι οι Έλληνες Πυροσβέστες φυσικά είναι κάτι παραπάνω από ανθρώπους οι οποίοι σβήνουν φωτιές σε ξηρά χόρτα και σώζουν τα δάση.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι φύλακες άγγελοι μας, βάζουν σε κίνδυνο την δικιά τους ζωή για να σώσουν την δική μας όποτε αυτό χρειαστεί!
Αφορμή για αυτό το κείμενο στάθηκε η είδηση της πυρόσβεσης ενός αυτοκινήτου στην Ε.Ο Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)
Αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν για ακόμα μία φορά όλο τους το είναι στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη, με πείσμα και αυτοθυσία , στάθηκαν για ακόμα μία φορά στο πλευρό αυτών που τους χρειάστηκε.
Για να καταλάβετε γιατί τα γράφουμε όλα αυτά, θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της πυρόσβεσης το όχημα που καιγόνταν έκανε δύο ανατινάξεις με τους πυροσβέστες εκείνη την στιγμή να είναι σε απόσταση 2 μόλις μέτρων με τις φλόγες να πετάγονται παντού με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά παρακείμενη έκταση όπου πολύ κοντά βρίσκονταν σπίτια!
Οι  άνθρωποι αυτοί δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό, δεν φοβήθηκαν ούτε λεπτό απλά στάθηκαν για ακόμα μία φορά στο πλευρό του πολίτη!
Όσα ΜΠΡΑΒΟ και αν γράψουμε είναι πραγματικά πολύ λίγα!
Σας ευχαριστούμε …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ