Οικογενειακή τραγωδία:Σκότωσε τη γυναίκα του με αλλεπάλληλες μαχαιριές και τραυμάτισε τον γιο του-ΦΩΤΟ

 Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 60χρονος συνταξιούχος οικοδόμου που κατηγοείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε με μαχαίρι το γιο του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γείτονες είδαν τα ξημερώματα τον γιο της οικογένειας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, να βγαίνει αιμόφυρτος και να ζητά βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η οικογένεια έχει συνολικά τρία παιδιά. Και στο παρελθόν είχαν σημειώθεί έντονοι καβγάδες και μάλιστα μια φορά είχε κληθεί και η αστυνομία.Ο 60χρονος δεν παραδέχεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του και περιορίζεται μόνο στο ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους.

11.05 Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε ο 60χρονος Α.Κ. ,συνταξιούχος οικοδόμος.Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. o 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς το πρωί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 57χρονης συζύγου Χ.Κ. του και απόπειρα ανθρωποκτονίας του 30χρονου γιού του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας δεν παραδέχεται το έγκλημα, ενώ οι καβγάδες του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν συχνοί και έντονοι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (09-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 60 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, σήμερα (9-8-2015) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα, εντός της οικίας του, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 57χρονη σύζυγό του, την τραυμάτισε θανάσιμα καταφέρνοντας της πολλαπλά τραύματα στη θωρακική χώρα με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).

Στη συνέχεια ο δράστης επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι και στον 30χρονο γιο του, που εκείνη τη ώρα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο της οικίας, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο θώρακα και διέφυγε πεζός.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ο 60χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών και συνελήφθη.

Ο 30χρονος διακομίστηκε αρχικά με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο των Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών

09.20 Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 60χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι την γυναίκα του και να τραυμάτισε επίσης με μαχαίρι στον θώρακα, τον 30χρονο γιο του. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου. Το ανδρόγυνο γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα διαπληκτίστηκε μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας να σκοτώσει την 57χρονη σύζυγό του, καταφέρνοντάς της πολλαπλές μαχαιριές στο θώρακα και στα πλευρά.

Στη συνέχεια ακολούθησε τσακώθηκε και με τον γιο του και φέρεται να του έριξε μια μαχαιριά στον θώρακα, με αποτέλεσμα τoν τραυματισμό του. Ο 30χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Μετά το αιματηρό συμβάν ο 50χρονος έφυγε από το σπίτι και η αστυνομία και συγκεκριμένα η Άμεση Δράση, κατάφερε στη συνέχεια να τον εντοπίσει στο νέο λιμάνι.

Το μαχαίρι δεν έχει βρεθεί.
ΠΗΓΗ: thebest.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites