Ο Ηλίας Νάτσιας πρώτευσε στον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος 10 χλμ. στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας.

 Ο Ηλίας Νάτσιας του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων πρώτευσε στον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος 10 χλμ. που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας.

Τεράστια επιτυχία γνώρισε ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος 10 χλμ. που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Αυγούστου στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων του 7ου RIVER PARTY στον ποταμό Αχέροντα, το οποίο (όπως και ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας, αναβλήθηκε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.
Στον αγώνα τρεξίματος (MTRun,10 km.) πήραν συνολικά μέρος πάνω από 100 αθλητές οι οποίοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι τόσο από τον άρτιο τρόπο διοργάνωσης, όσο και από την υπέροχη διαδρομή σε μία περιοχή υψηλού φυσικού κάλους με δάση, όμορφα γεφύρια και τον  μυθικό ποταμό Αχέροντα.
Στην κατηγορία των ανδρών πρώτευσε ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων Νάτσιας Ηλίας με χρόνο 43,34’’, ενώ πρώτη αθλήτρια τερμάτισε η Σαπίου Βηθλεέμ από τον Σύλλογο Αθηνοδώρος ΑΙΓΙΕΥΣ με χρόνο 48,49’’.
Τις απονομές έκαναν: Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυσταφυλιτών κ. Μπακόλας Χρήστος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συλλόγου Πολυσταφυλιτών κ. Θάνος Ευθύμιος, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυσταφυλιτών της Αθήνας δα Παπαδοπούλου Δήμητρα, ο συντονιστής και ‘ψυχή’ της διοργάνωσης κ. Καρζής Κωνσταντίνος, οι δύο εθελοντές γιατροί του αγώνα κ.κ. Λεωνίδας Χρήστου και Λιόντος Ιωάννης, τα μέλη της γραμματείας κ.κ. Καρζής Παναγιώτης και Μπακόλας Αλέξανδρος και εκπρόσωποι της ομάδας Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων.
Μετά το τέλος των απονομών ακολούθησε pasta party στην Πλατεία του χωριού.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυσταφυλιτών, ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία του, τη φωτογραφική ομάδα ΚΑΔΡΩ Φιλιππιάδας που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση καθώς και τους χορηγούς: Εταιρία εμφιαλώσεως Νερού ΖΑΓΟΡΙ, τα καταστήματα προϊόντων ζαχαροπλαστικής ΚΟΛΙΟΝΑΣΙΟΣ στα Ιωάννινα (Δωδώνης 23 στο Κέντρο, Καραμανλή 29 Μώλος και 14ο χλμ Ιωαννίνων Αθηνών), την εταιρία Σούπερ Μάρκετ Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ευχαριστεί επίσης όλους τους υποστηρικτές ΤΕΡΝΑ Α.Ε., Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ, ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ στη Φιλιππιάδα, το μεζεδοπωλείο –Ψαροταβέρνα ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ στο Γαλάτσι Αττικής, την κάβα ποτών, χαρτικά, απορρυπαντικά   Καραβίδας Π. – Καραβίδας Χ. Ο.Ε. στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, την κρεαταγορά Λαμπρούσης Γιώργος στο Θεσπρωτικό, το κατάστημα ΡΥΘΜΟΣ μουσικά όργανα στην Πρέβεζα, το κατάστημα πώλησης ποδηλάτων ΑΦΟΙ Παππά στην Αθήνα, το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού για την συνεργασία και την παρουσία ασθενοφόρου, το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού για την παρουσία και την διευκόλυνση των διαδικασιών του αγώνα και βέβαια τον Δήμο Ζηρού που συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τέλος ο Σύλλογος Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας απευθύνει ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ΄, την ΕΡΑ Ιωαννίνων και την ΕΡΤ-OPEN για την προβολή του αγώνα, όπως και σε όλους τους Χορηγούς επικοινωνίας: epiruspost.gr, Hpeiros.gr (Ipiros.gr), BHMA της Πρέβεζας, Πρωινός Λόγος (καθημερινή εφημερίδα της Ηπείρου), Τοπική Φωνή (καθημερινή ανεξάρτητη εφημερίδα Πρέβεζας), atpreveza.gr, Cobrasports.gr, Epirusellas.gr, BδΕΛΛΑ Θεσπρωτίας, Τομή στην Ενημέρωση (Εβδομαδιαία εφημερίδα Ν. Πρέβεζας), prevezabest.gr, agrocosmos.com, myfilippiada.gr, MyPreveza.gr, H Πρέβεζα (καθημερινή εφημερίδα της Πρέβεζας), Preveza-info.gr, EpirusTV news.
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα των εκδηλώσεων στο Facebook: polistafilo Lakka Souliou MTB & MTRun 2015.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites