Δευτέρα, 09/12/2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες σκακιστικές εκδηλώσεις της Σ.Ε Νικόπολης Πρέβεζας

 Για έβδομη (7η) συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Πλατεία Ανδρούτσου οι τριήμερες καλοκαιρινές σκακιστικές εκδηλώσεις τις οποίες η ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας διοργανώνει με την πρόσκληση «Ελάτε να παίξουμε ΣΚΑΚΙ!!!».

Για μία ακόμη φορά η μαζική συμμετοχή δείχνει πόσο το κοινό της πόλης μας έχει αγκαλιάσει τη προσπάθεια της Ένωσης να προωθήσει το άθλημα και να το φέρει κοντά στις νέες και στους νέους κυρίως.

Επίσης, η παρουσία ατόμων που πραγματοποιούσαν τις διακοπές τους στην πόλη μας ή προέρχονται από την ευρύτερη περιφέρειά μας και έσπευσαν να συμμετάσχουν, αναδεικνύει πόσο οι εκδηλώσεις αυτές βοηθούν στην προβολή της πόλης μας ως τουριστικό πόλο που προσφέρει πολλές και ποικίλες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Την Παρασκευή (14/08) διεξήχθηκε ο αγώνας επίδειξης (σιμουλτανέ). Παρά τις απειλητικές διαθέσεις του καιρού εξήντα πέντε (65) αθλητές -από την πόλη μας, την Άρτα, τα Ιωάννινα, τη Λυκάδα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τουρίστες από το εξωτερικό- αντιμετώπισαν τον κον Αντρέα Αθανασιάδη, προπονητή σκακιού και παίκτη της Ένωσής μας. Οι παρτίδες ξεκίνησαν κατά τις 9 μμ και ολοκληρώθηκαν στις 2 πμ της επόμενης ημέρας. Νίκη πέτυχαν ο Κούλης Βασίλης (Άρτα) και Ροπόκης Χρήστος (Πρέβεζα), παίκτες της ομάδας και οι δύο.

Το Σάββατο (15/08) το πρόγραμμα περιλάμβανε ελεύθερο σκάκι. Όποιος ήθελε κάθισε στα τραπέζια και έπαιξε με τους φίλους του ή με κάποιον άλλον.

Την Κυριακή (16/08) διοργανώθηκαν αγώνες γρήγορου σκακιού (rapid) στους οποίους η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός η μαζική συμμετοχή στις ηλικίες του Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου όπου συμμετείχαν 27 και 19 παίκτριες και παίκτες αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα ήταν:

Για την κατηγορία των παιδιών Δημοτικού:
1ος, Κούλης Βασίλειος
2ος, Ντάκουλας Δημήτριος
3ος, Κυπαρίσης Μιχαήλ

1η κοπέλα, Κυπαρίση Βάσω
2η κοπέλα, Γιαννοπούλου Άλκηστις-Μαρία
3η κοπέλα, Ηλιάδη Μαριλέτα

Για την κατηγορία των παιδιών Γυμνασίου-Λυκείου:
1ος, Πανούσης Κωνσταντίνος
2ος, Ηλιάδης Ευάγγελος
3ος, Πανούσης Ιωάννης

1η κοπέλα, Βερυκίου Μαριάννα
2η κοπέλα, Πολύζου Ελευθερία
3η κοπέλα, Στράτου Ελεάνα

Για την κατηγορία των ενηλίκων:

1ος, Δεμιρτζόγλου Χρήστος
2ος, Ξυλογιάννης Δημήτριος
3ος, Ρέντζος Παναγιώτης

Ως ΔΣ νιώθουμε μεγάλη χαρά που οι κόποι μας και η προσπάθειά μας έχουν αποτελέσματα και νιώθουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε και να εμπλουτίσουμε της καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ:
το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την παραχώρηση τμη΄ματος της πλατείας Ανδρούτσου και την άδεια ηλεκτροφωτισμού της εκδήλωσης,
τον Δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση των καρεκλών, των προβολέων και της μικροφωνικής εγκατάστασης,
την εταιρεία Αφοι Καράμπελα Α.Ε.Β.Ε. για την προσφορά των τραπεζιών,
το βιβλιοπωλείο κύκλος για τα δώρα που χορήγησε στη μνήμη της αδικοχαμένης Έλλης,
τα βιβλιοπωλεία PLANUS Λεωνίδας Γ. Νταλαμάγκας και Παπαγεωργίου ψηφιακό φωτοαντιγραφικό και εκτυπωτικό κέντρο, για τα δώρα προς τους νικητές της κατηγορίας Δημοτικού,
το Donald για την προσφορά κρουασάν και γλυκών για τους νεαρούς παίκτες,
τους Boutique Hotel Dioni, Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο Νούσιας Παναγιώτης, συνεργείο αυτοκινήτων Θέμος Ευάγγελος, Praxis Constructions Απόστολος Ι. Κανιώρης, mango beach bar, Μεταφορική Ηπείρου Τσάλης-Μπάνος, Στύλος Irrigation, Ζαπουνίδης μονώσεις, κατάστημα αθλητικών SPORT TIME Κ. Κανιώρη, γυμναστήριο Fitness, Σαραμπασίνας Caminetti Clam, diem espresso bar, Prevere cafe, Aroma cafe, αποσπερίτης cafe, ΤΣΕΡΚΙ cafe, Ρολόι cafe bar, Elvis fastfood, ζαχαροπλαστείο Διεθνές, βιβλιοπωλείο Χάρτινο, επιγραφές Πάτσης, Βοντίτσου Άννα φροντιστήριο φιλολογικών μαθημάτων ΜΕ, για την βοήθειά τους τόσο υλική όσο και χρηματική και
τους Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, Βήμα της Πρέβεζας, Τοπική Φωνή, Τομή στην Ενημέρωση, atPreveza, energy 93.4, Magazzino, mypreveza, PrebezaBest, Preveza posto, Preveza-Info, Preveza Today, Prisma 91.6, Radio Preveza, sportsnow, για την προβολή των εκδηλώσεων μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ