Τετάρτη, 08/07/2020

Καλό ταξίδι Μιχάλη μας και σύντομα ξανά κοντά μας!

Το 2009 το χαμόγελο του παιδιού κλήθηκε να πάρει μια σημαντική απόφαση για το αν θα αναλάμβανε τη φιλοξενία ενός 2χρονου παιδιού που πέρα από τη δοκιμασία της εγκατάλειψης, έπρεπε να αγωνιστεί για τη ζωή του λόγω της σοβαρής ασθένειας που είχε.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και παρότι έπρεπε να στεγαστεί σε σπίτι μόνο του, αφού δεν έπρεπε να κολλήσει ούτε ίωση, έγινε πραγματικότητα. Ο Μιχάλης πάλεψε με τη βοήθεια των γιατρών και τη συμπαράστασή του Χαμόγελου και νίκησε!

Μεγάλωνε σκορπώντας απλόχερα το χαμόγελό του, αλλά το 2014 δεύτερο χτύπημα έρχεται να δοκιμάσει το γενναίο Μιχάλη. Το δεύτερο πρόβλημα υγείας παρ’ όλες τις εξετάσεις, τις θεραπείες και τη φροντίδα δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Μια γιγάντια προσπάθεια ξεκίνησε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τη συνδρομή  καλών  φίλων στην αμερικάνικη πρεσβεία, για να σταλεί το παιδί στο εξωτερικό. Μαζί στον αγώνα αυτό βρέθηκαν και 2 υπέροχοι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να τον υιοθετήσουν, παρά το πρόβλημα υγείας του!

Πολλές οι δυσκολίες και απίστευτη η γραφειοκρατία. Η προσπάθεια διαδεχόταν την αγωνία και την απογοήτευση. Κάθε μέρα, όμως, ξεκινούσαμε από την αρχή. Και τελικά τα καταφέραμε!

Ο μικρός επιβιβάστηκε σήμερα στο αεροπλάνο μαζί με τους συνοδούς του από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με προορισμό νοσοκομείο στις Η.Π.Α!

Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή κοντά μας! Και να ξέρεις πως οι προσευχές και η αγάπη όλων μας σε συνοδεύουν στη νέα σου μάχη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ