Η απογοήτευση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη από την συναυλία της στην Πρέβεζα!

 Την φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες λέγανε οι παλιοί και στην συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Πρέβεζα οι θεατές και η τραγουδίστρια αποδείχθηκαν λεβεντιά …
 “Δεν μας αφήνουν να έρθουμε κοντά” είπε η τραγουδίστρια σε κάποια στιγμή της συναυλίας της, αφού η υπεύθυνη πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας κ. Δήμητρα Κοψάρη χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας, παρά την θέληση των διοργανωτών να εισέλθει εντός του πρασίνου του γηπέδου ο κόσμος που είχε πάει να παρακολουθήσει την σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια από κοντά, εκείνη διέταξε χωρίς καμία αρμοδιότητα στον αθλητικό αυτό χώρο να κλείσουν οι πόρτες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι περίπου 2.500 χιλιάδες θεατές που πήγαν στο χωρητικότητας 3 χιλιάδων θέσεων δημοτικό στάδιο Αθανασία Τσουμελέκα, αντί για την Ελευθερία Αρβανιτάκη να παρακολουθήσουν τα σιδερένια κιγκλιδώματα του σταδίου. 

Η απογοήτευση τόσο των θεατών όσο και της ίδιας της τραγουδίστριας ήταν μεγάλη αφού ίσως ήταν μία από τις λίγες φορές που κλήθηκε να τραγουδήσει μακριά από τους θαυμαστές της… οι οποίοι λίγο πριν το τέλος της συναυλίας εισήλθαν στο στάδιο μέχρι το ταρτάν όπως λέγεται χαρακτηριστικά ο στίβος.
Αν η κ. Κοψάρη φοβήθηκε τόσο πολύ μην της χαλάσουν το χορτάρι που κλωτσάνε την μπάλα οι ποδοσφαιριστές τότε η άποψή μας περισσεύει …όσο για το αστείο επιχείρημα των τσιγάρων που θα έκαιγαν το …”λιβάδι” στο στάδιο,ασχολίαστο!!!!
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος έχει επιτρέψει στην κ. Κοψάρη να ανακατεύεται σε όλα στο Δήμο Πρέβεζας, ο κ. Μπαϊλης ωστόσο έχει την υποχρέωση να της υπενθυμίσει ότι εκείνος είναι Δήμαρχος και όχι εκείνη…Και ότι η κ. Κοψάρη δεν γίνεται να τα γνωρίζει ΟΛΑ…

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites