Σάββατο, 14/12/2019

Ήρθαν στην Πρέβεζα για ένα τριήμερο, όλο Vespa …ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από το πρωί της Πέμπτης άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτες Vespes για την 29η Πανελλαδική συνάντηση Vespas η οποία πραγματοποιείται στην πόλη μας με διοργανωτή το Vespa Club Κοζάνης!

 Το Camping Μονολίθι πλημμύρισε από εκατοντάδες πανέμορφες Βεσπι…νίδες, από όλη την Ελλάδα, οι οποίες για 3 ολόκληρες ημέρες θα ομορφαίνουν με την παρουσία τους την πόλη της Πρέβεζας.

 Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν τα μέλη του Vespa Club της Κοζάνης στο mypreveza.gr, τα πρώτα δείγματα από τις εγγραφές δείχνουν ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ αύριο αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση.

 Το πρόγραμμα αυτής της τριήμερης εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα είναι πραγματικά πολύ πλούσιο, καθώς περιλαμβάνει περιπλανήσεις στις ομορφιές του Νομού μας μία από τις οποίες είναι και ο ποταμός Αχέροντας με τις πολύφημες πύλες του Άδη, καλλιστεία Βέσπας στο Λιμάνι της Πρέβεζας  αύριο Παρασκευή και ώρα 18:30 μ.μ, τουρνουά Beach Volley στο Camping Monolithi,Vespoπαιχνίδια το Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» το Σάββατο το πρωί και ώρα 10:30 πμ και Live με την ξεσηκωτική μπάντα «48 ώρες» ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό το Σάββατο το βράδυ στο Beach Bar Monolithi

!

 Ένα όμορφο τριήμερο θα ζήσει η Πρέβεζα, με ωραία events που θα της δώσουν ζωή λίγο πριν το πέρας του καλοκαιριού …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ