Σάββατο, 14/12/2019

ΑΓΑΠΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ: Η υποδοχή των παγκόσμιων πρωταθλητών των Special Olympics στην Πρέβεζα!(photos+Video)

«Πνίγηκαν» στις αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές των Special Olympics στο άθλημα του τένις.

Τα δύο παιδιά έφθασαν στα πάτρια εδάφη λίγο πριν τις 2:00 σήμερα τα ξημερώματα, έχοντας στις αποσκευές τους ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλές καινούργιες και όμορφες εμπειρίες που είναι σίγουρο πως θα τους μείνουν αξέχαστες!!!

Στο ΚΤΕΛ από νωρίς είχαν μαζευτεί οι οικογένειες,οι φίλοι και οι προπονητές των δύο παιδιών οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία να τους δουν μετά από ένα όμορφο αλλά και συνάμα δύσκολο και επίπονο ταξίδι στην μακρινή Αμερική.

 Οι στιγμές που ζήσαμε βλέποντας τον Χρήστο και τον Διονύση να κατεβαίνουν από το λεωφορείο ήταν συγκινητικές, αφού πνίγηκαν στις ζεστές αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων οι οποίοι επιφύλασσαν υποδοχή ηρώων στα δύο παιδιά.

 Αυτοί οι δύο ήρωες της ζωής λοιπόν μας έκαναν να δακρύσουμε από χαρά σήμερα τα ξημερώματα και αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό όλων γιατί κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες,χωρίς υποδομές και με κάποιους τοπικούς άρχοντες να τους θυμούνται μόνο σε κάτι τέτοιες στιγμές,θέλοντας να κλέψουν λίγη από την λάμψη τους,κατάφεραν να μας κάνουν να νιώσουμε υπερήφανοι.

 Αξίζουν Πραγματικά συγχαρητήρια στους προπονητές αυτών των δύο παιδιών τον Νίκο Μαντούση και τον Κώστα Λογοθέτη οι οποίοι επί 8 χρόνια δημιουργούσαν με υπομονή, μέρα-μέρα δύο άξιους παγκόσμιους πρωταθλητές με μοναδικό προσωπικό τους όφελος να τους βλέπουν ευτυχισμένους.

 Χρήστο, Διονύση μας μάθατε πολλά και σας ευχαριστούμε …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ