Παρασκευή, 07/08/2020

Ευχαριστίες και υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη των «Εν Νικόπολει Άκτια» δίνει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Χρήστος Μπαϊλης μετά την ολοκλήρωση των τρίτων
΅Εν Νικοπόλει Ακτίων΅ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
΅ Ως Δήμαρχος Πρέβεζας θέλω ειλικρινά να  ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση και την  καθόλα επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων.
Συγκεκριμένα :
Ολες  τις αθλήτριες και  τους αθλητές  που συμμετείχαν στα αγωνίσματα
Ολα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και ιδιαίτερα τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βασίλη Κρομμύδα , την  συμπατριώτισσά μας χρυσή Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα, τον εκπρόσωπο του  Σ.Ε.Γ.Α .Σ Ιωαννίνων   Μάμαλη Κωσταντίνο.
Τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Πρέβεζας για θέματα Αθλητισμού- Eθελοντισμού Ευάγγελο Συγκούνα και τον πρόεδρο της  Τοπικής Κοινότητας Λούρου Σπύρο Γκούρα
Tους εθελοντές  για την πολύτιμη  ανιδιοτελή προσφορά τους στην διεξαγωγή των αγώνων.
Ιδιαίτερα τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας.
Το Λιμενικό, την Ελληνική Αστυνομία  και το Τμήμα Τροχαίας Πρέβζας.
Τους χορηγούς  και τους απλούς πολίτες οι οποίοι με την  προσφορά και την παρουσία τους εμψύχωσαν ηθικά και υλικά τους αθλητές.
Η μεγάλη συμμετοχή  τόσο στον Διάπλου του Αμβρακικού   όσο και στον  3ο Αγώνα δρόμου ΅Εν Νικοπόλει  Ακτια΅  και πολύ περισσότερο στον 1ο Αγώνα Τριάθλου αποδεικνύει ότι η περιοχή μας  έχει όλες τις δυνατότητες  να φιλοξενήσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα.
Εμείς από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι  ώστε το 2016  οι συγκεκριμένοι αγώνες να πραγματοποιηθούν με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή  αθλητών και με   ζητούμενο την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και πολύ περισσότερο των νέων παιδιών  στα ιδεώδη του αθλητισμού  και της ευγενούς άμιλλας.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ